Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie vindt voortvluchtige in boom bij Hoek

Toegevoegd: 08-11-2022, 11.47 uur
Door: Eugène Harthoorn

HOEK - De politie heeft maandagavond bij Hoek een man aangehouden die voor hen op de vlucht was. De man was in een boom geklommen.


De 25-jarige man uit Groede werd rond 22.40 uur bij Biervliet door agenten aan de kant gezet voor een verkeerscontrole. De man dacht daar echter anders over. Hij ging er namelijk te voet vandoor. Nadat de politie een zoekslag had gedaan in de omgeving troffen zij de man aan in een boom in een weiland aan de Wulpenbek bij Hoek.

De man is aangehouden omdat hij een voertuig bestuurde met een geschorst rijbewijs.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert kaiser (8-11-2022 om 15:59)
ach , de man dacht vast dat hij een vogeltje was , zijn conditie is in ieder geval wel goed
Jaap (8-11-2022 om 14:10)
Die agenten moeten achteraf toch ook wel krom hebben gelegen van het lachen.. Het sulletje van Zeeuws Vlaanderen die dacht te kunnen ontsnappen aan in dit geval de politie door in een boom te klimmen. Slimmer dan een kat op de vlucht voor een hond was hij zeker niet. Dit zijn de leuke momenten voor een politieagent!
Cookie-instellingen beheren