Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 417 km

Twee doden gevonden bij Schelde-Rijnkanaal Rilland

Toegevoegd: 21-11-2022, 00.54 uur - Update: 21-11-2022, 07.37 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij het Schelde-Rijnkanaal zijn zondagavond ter hoogte van Rilland twee lichamen aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.


De stoffelijke overschotten werden tussen 20.00 uur en 20.30 uur aangetroffen nabij de Bathsebrug, aan de zijde van de Oostelijke Schelderijnweg. Dat gebeurde nadat melding was gemaakt van een lege personenauto die was aangetroffen op de Bathsebrug. De twee lichamen lagen aan de oever van het Schelde-Rijnkanaal en zijn door de politie op de kant gehaald.

Medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing hebben ter plaatse sporenonderzoek gedaan bij de vindplaats van de lichamen en op de brug zelf. De brandweer assisteerde door de locatie van extra licht te voorzien. De stoffelijke overschotten zijn opgehaald door een uitvaartondernemer. De aangetroffen personenauto is getakeld door bergingsbedrijf De Moor.

Vanwege de vondst was een deel van de Bathseweg urenlang afgesloten voor al het verkeer. Rond 00.15 uur werd de weg weer vrijgegeven. De politie kon vanochtend rond 07.20 uur nog niet aangeven wat de uitkomsten zijn van het onderzoek. Of er al dan niet sprake is van een misdrijf, is dan ook nog niet bekend. Wel heeft de politie bevestigd dat de familie van de slachtoffers is geïnformeerd.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (21-11-2022 om 08:56)
Triest. Veel sterkte voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren