Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 234 km

Dode bij bedrijfsongeval op boerderij in Hoek

Toegevoegd: 24-04-2007, 18.47 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

HOEK - Op een boerenbedrijf aan de van Wuijckhuiseweg in Hoek is dinsdagmiddag een 49-jarige man uit de gemeente Hulst om het leven gekomen.

De man voerde een reparatie uit aan een aardappelplantmachine toen hij door het apparaat werd gegrepen. De man is nog gereanimeerd, maar dit mocht niet baten. Zodoende werd ook de komst van de inmiddels gealarmeerde traumahelikopter geannuleerd.

De brandweer rukte met groot materieel uit om hulp te verlenen. De technische recherche doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld en verricht er plaatse ook een onderzoek.

Het is het tweede ongeval deze week met een landbouwvoertuig. Gisteren kwam een man uit Scherpenisse om het leven toen hij onder zijn tractor terecht kwam.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren