Weerbericht:
Wisselvallig met geregeld buien en vooral zaterdag veel wind.
Verkeersinformatie:
Geen files

Bekeuringen voor rijden met bevroren autoruiten

Toegevoegd: 13-12-2022, 13.57 uur
In totaal kregen zeven bestuurders een bekeuring.
In totaal kregen zeven bestuurders een bekeuring.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Door politieagenten van het basisteam Zeeuws-Vlaanderen zijn vanochtend meerdere mensen beboet voor het rijden met bevroren autoruiten. De hoogte van de boete bedraagt 250 euro.


In totaal kregen zeven bestuurders een bekeuring voor het rijden zonder voldoende zicht door de voorruit en/of zijruiten. In een enkel geval had de bestuurder bijna een aanrijding met een politieauto doordat hij deze niet kon zien door zijn ramen. 

"De komende tijd blijven wij hier op handhaven", zo waarschuwt de politie


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (15-12-2022 om 14:06)
Hoe is het mogelijk dat er nog mensen zijn die afkeurende reacties geven, om boetes te geven aan figuren die hun ramen niet schoonmaken van een ijslaag. Tegen diegene die een boete hebben gekregen, niet miauwen
Emergo (14-12-2022 om 19:07)
De heer Peter Q heeft gezien zijn reacties een probleem met items die over politietaken gaan Negativiteit is dan een belangrijke factor.
Ik (14-12-2022 om 14:08)
Denk dat ze beter op bellende vrachtwagen- en taxichauffeurs kunnen controleren, brengt meer geld op.
R (14-12-2022 om 09:20)
Voor iedereen die het onzin vind, ik hoop niet dat bij jullie de deurbel gaat en er een agent komt vertellen dat een dierbare van jou is dood gereden omdat er iemand te lui was om zn ramen schoon te maken. Mocht dit wel gebeuren dan heb je daar vast allle begrip voor ..?
Bertus (14-12-2022 om 03:52)
Wat nou quotum halen? Sommigen hebben hier 2 rijstroken door nodig, omdat ze de doorgetrokken lijn niet zien! Dan ben je blij dat je deze nog kan ontwijken. Levensgevaarlijk!
A1 racer (13-12-2022 om 23:59)
Prima controle, circuit Terneuzen moet veilig blijven.
Cookie-instellingen beheren