Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 38 km

Nollebos afgesloten na vondst lichaam

Toegevoegd: 29-01-2023, 10.36 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een deel van het Nollebos in Vlissingen is momenteel afgezet vanwege politie-onderzoek. In het bos is een stoffelijk overschot gevonden. De politie gaat er vanuit dat er geen sprake is van een ongeval of een misdrijf.


Vannacht zocht de politie in Vlissingen al lange tijd naar aanleiding van een melding van een vermissing. Er werd ook een politiehelikopter ingezet. Deze heeft ongeveer anderhalf uur boven Vlissingen gevlogen. Uiteindelijk werd in het bos een stoffelijk overschot gevonden. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om de persoon die vermist werd.

Rondom een deel van het Nollebos heeft de politie afzetlint geplaatst. Op dit moment wordt namelijk nog onderzoek gedaan bij de vindplaats van het lichaam. Hoe lang het bos nog afgesloten blijft, is niet bekend.


 

 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GoverntheMente (29-1-2023 om 16:17)
Gezien de "Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113......" informatie onder het artikel heeft men aanwijzingen dat het om een zelfdoding gaat vermoed ik. Triest weer, helemaal treurig dat gemiddeld 5 mensen per dag er voor kiezen hun leven te beëindigen in Nederland.
Nina (29-1-2023 om 13:43)
Heel sterkte aan een ieder die deze persoon moet missen, wat een naar bericht weer
Dré (29-1-2023 om 11:58)
Sterkte aan de nabestaanden , normaal gesproken hier altijd met de hond ochtend loopje vanmorgen even anders gelopen. Je zal t maar hebben gezien
Cookie-instellingen beheren