Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Marechaussee vordert rijbewijs in bij Rilland

Toegevoegd: 12-02-2023, 15.29 uur
Marechaussee vordert rijbewijs in bij Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

RILLAND - De Koninklijke marechaussee hield zondagmiddag een bestuurster staande bij Rilland omdat zij met meer dan 50 kilometer per uur te hard over de A58 reed. Haar rijbewijs werd ingevorderd.


Medewerkers van de Koningklijke Marechaussee hielden de bestuurder staande omdat zij met een gecorrigeerde snelheid van 159 kilometer per uur over de A58 reed, waar 100 kilometer per uur op dat moment was toegestaan. 

Haar rijbewijs werd ingevorderd door de medewerkers van de Koninklijke Marechaussee.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ben (13-2-2023 om 05:18)
@camiel als jij met 99 een andere auto gaat inhalen die 100 rijd kan ik jou garanderen dat je kennis maakt met mijn grootlicht in al je hoeken van je auto,
Emergo (12-2-2023 om 18:25)
@Camiel Latten we niet overdrijven met: het lijkt wel of iedereen... Ja er zijn genoeg verkeersdeelnemers die het niet zo nou nemen maar er zijn er ook genoeg die zich in het verkeer redelijk normaal gedragen.
IND (12-2-2023 om 18:23)
Inderdaad @Camiel klopt!
Joris (12-2-2023 om 17:19)
@camiel: Honderd procent eens. Ervaar het dagelijks. Rij je circa 110 wordt je voorbij gescheurd alsof je stilstaat. Soms 2 of 3 achter elkaar die een race houden, nooit politie te zien. Veiliger wordt het zeker niet, we moeten er maar aan wennen. En heeft u de nieuwe sportuitlaten al gehoord? Bijna ongedempt geluid en knallen alsof een kanon wordt afgeschoten.
camiel (12-2-2023 om 15:40)
Op de A58 had ik er gisteren zomaar een stuk of 15 kunnen bekeuren. Te hard rijden, bumper kleven, telefoneren. Er zijn er zoveel dat je er een dagtaak van kunt maken. Jammer dat de politie met te weinig mankracht is, want ze zouden de staatskas nog goed kunnen opvullen. En zeker de weg veiliger maken. Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig zomaar wat aan het doen is, behalve autorijden.
Cookie-instellingen beheren