Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bestuurder (22) ongeval Oost-Souburg vermoedelijk geen rijbewijs

Toegevoegd: 09-04-2023, 06.32 uur
De bestuurder negeerde een stopteken van de politie.
De bestuurder negeerde een stopteken van de politie.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG - De man die gewond is geraakt bij het ongeval op de Grote Abeele in Oost-Souburg is een 22-jarige jongeman uit dezelfde plaats. De man is vermoedelijk niet in het bezit van een geldig rijbewijs.


De politie gaf in de loop van de avond de jongeman een stopteken. De bestuurder van het voertuig negeerde dit stopteken om onbekende reden. De politie zette een achtervolging in die enkele minuten duurde. De achtervolging stopte abrupt toen de jongeman met zijn voertuig crashte tegen een boom.  De man raakte hierbij ernstig gewond. 

De woordvoerder van de politie laat weten te vermoeden dat de jongeman niet in bezit is van een geldig rijbewijs. De politie doet ter plaatse onderzoek naar het ongeval. Dit onderzoek zal worden gedaan door de politie vanuit district Rotterdam. De weg zal de gehele morgen afgesloten zijn ten bate van het onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (9-4-2023 om 09:55)
Een serieuze vraag aan iemand die kennis van zake heeft in deze: Gaat dit heerschap zelf opdraaien voor de gemaakte kosten van medische zorg na dit geintje of draaien de brave wetsgetrouwe ziektekostenverzekerden hiervoor op? Verder ben ik het met de 3 eerdere reacties eens: Eigen schuld, dikke bult.
Karl (9-4-2023 om 08:32)
Weer zo'n mafkees, wat moet daar van terecht komen? Positief blijfen dat deze zijn lesje nu heeft geleerd.
John (9-4-2023 om 07:52)
Play stupid games, win stupid prizes. Oftewel eigen schuld
Vlissinger (9-4-2023 om 07:22)
Je moet toch wel een hele grote narcistische aso zijn om op 22 jarige leeftijd en zonder rijbewijs te gaan rijden en dan ook nog eens op de vlucht slaan voor de politie als je een stopteken krijgt. Gelukkig heeft hij niemand om zeep geholpen met zijn domme actie. Desondanks blijft het een mens en wens ik hem beterschap toe en dan maar hopen dat hij hersencellen genoeg heeft om hiervan te leren.
Cookie-instellingen beheren