Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie: Dode Middelburg slachtoffer misdrijf

Toegevoegd: 20-04-2023, 15.43 uur - Update: 20-04-2023, 16.32 uur
De politie bewaakt de woning waar het misdrijf plaatsvond.
De politie bewaakt de woning waar het misdrijf plaatsvond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De persoon die woensdag dood werd gevonden in een woning in Middelburg, is het slachtoffer geworden van een misdrijf. Dat is gebleken uit onderzoek, zo heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Politieagenten troffen het stoffelijk overschot woensdag rond 14.30 uur aan in een huis aan de Granaat. Volgens de politie is het slachtoffer de bewoonster van het pand en werd zij gevonden na een melding dat de vrouw niet op haar werk was verschenen. Hoe de vrouw precies om het leven is gekomen, is niet bekendgemaakt maar wel heeft de politie dus bevestigd dat sprake is van een misdrijf.

Na de vondst startte de politie ter plekke een groot onderzoek op. "Omdat na de vondst al onmiddellijk rekening werd gehouden met een misdrijf, is direct een onderzoeksteam opgeroepen", zo vertelt de politie vanmiddag. Forensisch onderzoekers deden gehuld in witte overalls tot in de nacht sporenonderzoek in en rond de woning.

Het onderzoek is vandaag voortgezet. Een deel van de parkeerplaats aan de Robijnplaats achter het huis is om die reden nog altijd afgezet. Ter plekke is niet alleen sporenonderzoek gedaan. Ook is een buurtonderzoek gedaan. Vandaag is bovendien een Team Grootschalige Opsporing (TGO) samengesteld, zo meldt de politie.

Inloopbijeenkomst
Vanwege het misdrijf organiseert de gemeente Middelburg vrijdagavond 21 april een inloopbijeenkomst in de kantine van FC Dauwendaele aan de Kruitmolenlaan 123. "Omwonenden en andere betrokkenen die daar behoefte aan hebben, zijn welkom om daar tussen 19.30 en 20.30 uur samen te komen", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laïsa (20-4-2023 om 16:42)
Jeetje waar gaat dit heen! Kunnen we als duidelijk is wat voor drama zich heeft afgespeeld het beestje bij de naam noemen? Schietpartijen liquidaties worden breed uitgemeten in de media maar als het gaat om vrouwenmoord hoor je er nauwelijks wat over. Er worden minder liquidaties uitgevoerd en dat wordt breed uitgemeten in de media. Als het over vrouwenmoord gaat wat 1 keer per week voorkomt hoor je nauwelijks iets van.
Cookie-instellingen beheren