Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 46 km

Nog geen arrestatie zaak Middelburg, sporenonderzoek klaar

Toegevoegd: 22-04-2023, 14.26 uur
De directe omgeving van de woning was enkele dagen afgezet.
De directe omgeving van de woning was enkele dagen afgezet.
© Foto: Roland de Jong
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Rechercheurs hebben vrijdagavond het sporenonderzoek afgerond in de woning waar eerder deze week een omgebrachte vrouw werd aangetroffen. Er is nog altijd niemand aangehouden, zo meldt de politie vanmiddag.


In de woning werd woensdagmiddag het lichaam aangetroffen van de bewoonster. Zij zou door een misdrijf om het leven zijn gekomen. De vondst werd gedaan nadat er melding was gedaan dat de vrouw niet op haar werk was verschenen. Omdat er na het aantreffen van de dode vrouw direct werd uitgegaan van een misdrijf, werd gelijk een groot onderzoek gestart. 

Vandaag doen tactisch rechercheurs onderzoek in de woning. "Dit houdt in dat de rechercheurs op zoek gaan naar aanwijzingen en bewijsmateriaal dat het onderzoeksteam kan helpen om de zaak op te kunnen lossen", aldus de politie. Het pand is nog niet vrijgegeven. De politielinten in de omgeving van de woning zijn wel weggehaald en de straat is ook weer helemaal toegankelijk. De aangetroffen sporen die door de technisch rechercheurs zijn afgenomen, zijn veiliggesteld en worden nu verder onderzocht.

"Op het lichaam van het slachtoffer is sectie verricht. Over de doodsoorzaak doet de politie geen mededelingen. Wij zijn op de hoogte van geruchten uit de buurt over een mogelijke verdachte. Er is nog geen verdachte aangehouden in deze zaak”, zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JB (23-4-2023 om 12:09)
@Wow: waarom is dit bizar? je moet toch eerst een verdachte hebben?? misschien is jouw uitspraak wel bizar.
Ik (23-4-2023 om 08:28)
Degene die dit op z,n geweten heeft is vast met vliegtuig vertrokken.
Wow (22-4-2023 om 17:12)
Bizar dat ze nog steeds niemand hebben kunnen aanhouden aan de andere kant is er ook eerst intensief recherche uitzoek werk nodig voordat zo iets überhaupt kan gebeuren uiteraard sterkte vd nabestaande van deze overleden mevrouw.
Cookie-instellingen beheren