Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Scooterrijder door rood, blijkt geen rijbewijs te hebben

Toegevoegd: 22-05-2023, 07.45 uur
De persoon reed door rood bij de Poelendaelesingel.
De persoon reed door rood bij de Poelendaelesingel.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten hebben zondagavond laat in Middelburg een scooterrijder aan de kant gezet die rondreed zonder geldig rijbewijs.


De agenten hadden bij de kruising van de Poelendaeleweg, de Poelendaelesingel en de Vlissingsesingel een personenauto aan de kant gezet. Toen de dienders de bestuurder hiervan controleerden, passeerde een scooterrijder. Deze reed door rood en werd daarom ook aan de kant gezet.

De bestuurder van de scooter bleek geen geldig rijbewijs te hebben. Dit was namelijk verlopen. De scooterrijder krijgt een bekeuring voor het rijden met een ongeldig rijbewijs. Het Openbaar Ministerie (OM) bepaalt de hoogte. Voor het negeren van het rode verkeerslicht krijgt hij een waarschuwing.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (22-5-2023 om 09:38)
Een waarschuwing voor het negeren van een rood licht? Vreemd.
Cookie-instellingen beheren