Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Auto in beslag genomen na rijden zonder rijbewijs

Toegevoegd: 23-05-2023, 00.46 uur
Auto in beslag genomen na rijden zonder rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Agenten van het politiebasisteam Walcheren hebben maandagavond in Middelburg een grijze personenauto in beslag genomen nadat de bestuurder voor de tweede keer was betrapt op het rijden zonder rijbewijs.


De bestuurder werd door de dienders staande gehouden op de Meanderlaan in de wijk Dauwendaele. Bij de controle bleek dat de bestuurder geen geldig rijbewijs had. De bestuurder was al eerder betrapt op deze strafbare zaak.

De agenten hebben de bestuurder een bekeuring gegeven. Daarnaast is de auto in beslag genomen. De auto is afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anon (23-5-2023 om 07:37)
Die haalt gewoon weer een andere auto en gaat vrolijk verder.
Tja (23-5-2023 om 01:01)
Zijn altijd dezelfde paupers,... Goed werk van deze agenten weer 1 gevaar minder op de weg die sowieso geen dekking had bij ongeval
Cookie-instellingen beheren