Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man (47) aangehouden voor bedreiging met wapen

Toegevoegd: 11-06-2023, 09.24 uur
Man (47) aangehouden voor bedreiging met wapen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SAS VAN GENT - Een 47-jarige man uit Sas van Gent is zaterdagmorgen aangehouden nadat hij een man met een wapen zou hebben bedreigd.


Agenten zijn rond 08.25 uur naar een woning aan de Julianastraat gestuurd. Een man zou daar met een wapen zijn bedreigd. De verdachte was daar inmiddels niet meer aanwezig. Agenten troffen hem voor zijn woning aan de Mauritsstraat aan. Hij is gearresteerd. In zijn woning zijn een valmes en een nepwapen gevonden en in beslag genomen.

Na verhoor mocht de man weer naar huis.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sas Vegas (12-6-2023 om 08:16)
Zijn meestal de grootste kneuzen die met wapen op zak lopen hard aanpakken inplaats na verhoor weer heen laten gaan tijdje achter de tralies ermee dan leren ze t wangedrag wel es af schorriemorrie!
Cookie-instellingen beheren