Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duo bij Nollebos aangehouden voor bezit drugs en wapens

Toegevoegd: 05-03-2024, 13.29 uur
Duo bij Nollebos aangehouden voor bezit drugs en wapens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag bij het Nollebos in Vlissingen een man en een vrouw aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van verboden wapenbezit en het bezit van harddrugs. Dat meldt de politie.


Surveillerende politieagenten zagen rond 01.00 uur een auto met beslagen ruiten op een parkeerplaats bij het Nollebos staan. In de auto bleken een halfnaakte vrouw en een man (die zijn kleren nog wel aanhad) te zitten. Terwijl de agenten de identiteit van het tweetal controleerde, zagen zij dat er iets in de auto lag wat op een vuurwapen leek. Hierop riepen de dienders de hulp van extra collega’s in, waarna de man en de vrouw werden aangehouden en hun auto naar het bureau werd gebracht.

In de auto bleken twee nauwelijks van echt te onderscheiden wapens te liggen: een alarmpistool en een balletjespistool. Ook lagen er patronen en hard- en softdrugs in de auto. De verdachten, een 23-jarige man zonder vast adres in ons land en een 20-jarige vrouw uit Vlissingen, hebben de nacht in de cel doorgebracht en worden vandaag verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (5-3-2024 om 22:20)
Het zal je dochter maar zijn!!
Arie (5-3-2024 om 22:00)
En ze zijn in de cel verder gegaan, waar ze in de auto mee op moesten houden?
Loes (5-3-2024 om 17:43)
Daar ging het plezier en wat ze thuis niet mogen gebeurt daar..
Ad Jonkers (5-3-2024 om 15:35)
Een aardige optelsom van strafbare feiten. Het is min of meer wel de (half-)naakte waarheid...... Bizar verhaal!
VdVonck (5-3-2024 om 13:44)
Het zou je dochter maar zijn, leuk bericht!
Cookie-instellingen beheren