Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder meegesleept onder achteruitrijdende vrachtwagen N62

Toegevoegd: 25-03-2024, 19.09 uur
De 74-jarige man wist zich vast te grijpen aan het chassis van de vrachtwagen.
De 74-jarige man wist zich vast te grijpen aan het chassis van de vrachtwagen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

BORSSELE – De motorrijder die maandagmiddag betrokken was bij een verkeersongeval met een vrachtwagen bij het tolplein bij Borssele, werd meegesleurd door een achteruitrijdende vrachtwagen.


De motorrijder raakte omstreeks 13.25 uur betrokken bij een verkeersongeval. De politiewoordvoerder laat weten dat een 48-jarige vrachtwagenchauffeur voor één van de kassa’s stond te wachten op een Duitse voorganger. Omdat alles vrij lang duurde, besloot de chauffeur achteruit te rijden en naar een andere kassa te gaan. Hierop keek de chauffeur in zijn achteruitrijcamera. Hierop was niets of niemand te zien. Hierop maakte de chauffeur de manoeuvre.

Na ongeveer 20 meter rijden werd de chauffeur door diverse omstanders tot stoppen gemaand. Er bleek toch een motorrijder achter zijn wagen te staan. De 73-jarige man uit Arnemuiden was onder het chassis beland en had zich vastgegrepen aan het chassis van de vrachtwagen.

De motorrijder is gecontroleerd door medewerkers van de ambulancedienst. Naast een pijnlijke enkel hield de man niets over aan het ongeval. De motor liep schade op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (26-3-2024 om 14:41)
dan heeft de achteruit camera niet goed gewerkt en weer de haastfactor .een mens zou eens een paar minuten langer moeten wachten .daar ga je toch niet dood aan .op een wat relaxte manier deelnemen kan veel ellende voorkomen
René (26-3-2024 om 10:57)
@Auto; lol? Dus blind achteruit rijden op een plek waar het niet is toegestaan met een combinatie van 18 meter waarbij je geen zicht hebt over wat er achter je staat én toch is het de fout van de motorrijder. Heerlijk. :+
Martin (26-3-2024 om 09:17)
Ik passeer de poortjes 2 keer per dag en snap om eerlijk te zijn niet dat het niet vaker fout gaat. De gekste capriolen worden er hier uitgehaald om maar sneller door het poortje te zijn dan de persoon naast je. Het is bijna alsof er geen enkele regel meer van toepassing is zodra dit plein in zicht komt.
Connie (26-3-2024 om 08:04)
De weg naar de tolpoortjes is provinciale weg, verboden om achteruit te rijden ! De medewerkers van de tunnel kunnen toch ook wel eens beter opletten !! Ik kom er dagelijks langs, vrachtwagens die minutenlang stilstaan om er doorheen te komen, schuin over het tolplein naar een ander tolpoortje rijden, benieuwd hoe dat straks gaat als de tolpoortjes voor auto’s verdwenen zijn !
Rofl (26-3-2024 om 06:41)
Hahahaha @Joet, je bent geen fan van wst medewerkers, zo te lezen ;P
harry de B (26-3-2024 om 04:02)
Je gaat toch niet achteruit rijden met zo'n combinatie en denken dat het sneller is... Sowieso op dat punt... Iedereen staat daar altijd stijf van de stres.
Cookie-instellingen beheren