Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder meegesleept onder achteruitrijdende vrachtwagen N62

Toegevoegd: 25-03-2024, 19.09 uur
De 74-jarige man wist zich vast te grijpen aan het chassis van de vrachtwagen.
De 74-jarige man wist zich vast te grijpen aan het chassis van de vrachtwagen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

BORSSELE – De motorrijder die maandagmiddag betrokken was bij een verkeersongeval met een vrachtwagen bij het tolplein bij Borssele, werd meegesleurd door een achteruitrijdende vrachtwagen.


De motorrijder raakte omstreeks 13.25 uur betrokken bij een verkeersongeval. De politiewoordvoerder laat weten dat een 48-jarige vrachtwagenchauffeur voor één van de kassa’s stond te wachten op een Duitse voorganger. Omdat alles vrij lang duurde, besloot de chauffeur achteruit te rijden en naar een andere kassa te gaan. Hierop keek de chauffeur in zijn achteruitrijcamera. Hierop was niets of niemand te zien. Hierop maakte de chauffeur de manoeuvre.

Na ongeveer 20 meter rijden werd de chauffeur door diverse omstanders tot stoppen gemaand. Er bleek toch een motorrijder achter zijn wagen te staan. De 73-jarige man uit Arnemuiden was onder het chassis beland en had zich vastgegrepen aan het chassis van de vrachtwagen.

De motorrijder is gecontroleerd door medewerkers van de ambulancedienst. Naast een pijnlijke enkel hield de man niets over aan het ongeval. De motor liep schade op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joet (26-3-2024 om 02:48)
Ze moeten het achteruit rijden verboden maken op het tol plein Mits dat er een medewerker van de wst achter het voertuig loopt. Ik zie het vaak bijna fout gaan
Auto (25-3-2024 om 23:30)
De 73 jarige heeft niet goed geanticipeerd, Zien en gezien worden. Motoren gaan toch naar de betaalkassa? Vaak is er maar 1 kassa open
p (25-3-2024 om 20:47)
Lekker dan!!
Marcus Aurelius (25-3-2024 om 20:36)
Jup daarom sta ik altijd in de spiegels en als niet anders kan dicht op de berm
Cookie-instellingen beheren