Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (24) spuugt op conducteur bij Kapelle

Toegevoegd: 17-04-2024, 14.13 uur
Man (24) spuugt op conducteur bij Kapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – Bij een controle naar een vervoersbewijs in de trein bij Kapelle is vanmorgen een conducteur bespuugd. De man is aangehouden.


De conducteur wilde vanmorgen omstreeks 11 uur een 24 -jarige man controleren op het bezit van een vervoersbewijs. Deze controle mondde uit in een woordenwisseling. De man zonder vaste woon- of verblijfplaats bespoog hierbij de conducteur en verliet vervolgens de  trein.

De man is door de politie aangehouden en zit nog vast voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (18-4-2024 om 19:32)
dit is mede het gevolg van de ''softe'' rechtspraak de laatste tijd .alles moet kunnen en wanneer je te ver gaat dan kan je het altijd nog op een ''moeilijke jeugd'' steken .daar zijn rechters tegenwoordig nogal gevoelig voor .zo niet dan zeg je toch gewoon dat jij je daar niks meer van kan herinneren zulke rot smoesjes helpen tegenwoordig ook al .daar moest men vroeger niet mee aankomen .rechters word eens wakker en luistert eens naar wat er echt speelt in de maatschappij
Michel (18-4-2024 om 12:35)
@Rick Roll, Wat een asociale reactie, laat je eigen eens nakijken. @Jacob, helemaal met u reactie eens
Zonder vaste woon of verblijf... (18-4-2024 om 10:21)
Beestje bij de naam noemen doen we anno 2024 niet meer?
Jeroen pauw (18-4-2024 om 08:14)
“Zonder vaste woon of verblijfplaats”, ah dan weet je weer genoeg he, zo’n hoog opgeleide wir schaffen das.
Ineke (18-4-2024 om 07:47)
Al deze types aanpakken door ze aan het werk te zetten er is genoeg te doen vooor zulke drooevige personen. Krijgen ze wat zakgeld( geen echt salaris natuurlijk) en kunnen zich de eerste levensbehiwdte aanschaffen en dat een treinkaartje voor hun is best. Stop de,e gasten vrt van de bewoonde wereld
Stephan (18-4-2024 om 07:02)
@Rick Roll: eigenlijk bizar dat juist elitaire mensen spugen en erger richting mensen die hun werk doen, normale mensen dus. Maar de overheid is grootaandeelhouder, de NS is geen staatsbedrijf. En de prijzen gaan omhoog juist omdat er steeds minder mensen met de trein rijden.
Cookie-instellingen beheren