Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Vuurwerk aangetroffen in woning Middelburg, EOD ingezet

Toegevoegd: 18-04-2024, 16.48 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft donderdagmiddag meerdere dozen illegaal vuurwerk aangetroffen in een woning in Middelburg. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) werd ingezet.


De politie trad in de loop van de middag de woning aan het Kraanstraatje binnen. In de woning en de berging behorend bij de woning werden volgens buurtbewoners diverse dozen met vuurwerk aangetroffen. Vanwege de gevaarzetting werden medewerkers van de Explosieven Opruimingsdienst ingezet om het vuurwerk te bekijken en de situatie daar nodig veilig te stellen.

Voor zover bekend was de bewoner niet aanwezig op het moment van de inzet van de politie. Hij wordt wel als verdachte gezien. De politie heeft al het vuurwerk in beslag genomen. Dit zal vernietigd worden.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (20-4-2024 om 08:13)
jij snapt 'm thijs.
Thijs (19-4-2024 om 18:02)
Poeh hee! Dat allemaal voor een beetje vuurwerk en vervolgens doen dat je een 2e Enschede hebt voorkomen met hun 'Vanwege de gevaarzetting...' Blabla bla! Paniek! Paniek! Sinds wanneer geeft de overheid om de veiligheid van burgers? Ze doen er alles aan om het onveiliger te maken in dit land. Je zal maar zulke snitches hebben als buren! Dan heb je geen vijand meer nodig. Je hoeft mij niet te vragen wat die zullen stemmen. Opvallend overigens dat de politie in dit geval wel actie onderneemt. Als je een melding maakt van echte misdaad, dan zijn ze nooit thuis. "Dit zal vernietigd worden." Ja tuuuurlijk joh! Op 31-12 om 0:00 zoals gebruikelijk. De politie heeft altijd het mooiste vuurwerk
Cookie-instellingen beheren