Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar schietpartijen nog in volle gang

Toegevoegd: 14-05-2024, 12.28 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de drie schietpartijen die afgelopen 24 uur in Vlissingen plaatsvonden. Voor zover bekend zijn er nog geen arrestaties verricht.

Zowel op de locatie bij het Pablo Picassoplein waar gisteren werd geschoten als bij de Hercules Segherslaan (foto's/video) waar vannacht een woning onder vuur werd genomen, zijn speurhonden ingezet. De politie heeft ook buurtonderzoeken ingesteld en de recherche onderzoekt of er een verband is tussen de incidenten.

Vanochtend werd rond 10.00 uur een kogelinslag gemeld bij een winkel aan de Scheldestraat. Hier wordt op dit moment nog onderzoek gedaan door de recherche en de Forensische Opsporing.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren