Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Wederom (vermoedelijke) schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 17-05-2024, 23.15 uur - Update: 18-05-2024, 02.02 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie onderzoekt opnieuw een mogelijke schietincident in Vlissingen. Als er inderdaad geschoten is, gaat het om de vierde schietpartij in de stad een week tijd.

De politie kreeg rond 21.30 uur de melding dat er knallen waren gehoord bij de Singel. De politie ging vervolgens in de omgeving op zoek en maakte daarna een afzetting rond de Singel. Volgens de politie is geen melding gemaakt van slachtoffers en ook kan nog niet worden bevestigd dat er inderdaad is geschoten. Wel stonden op straat enkele pylonen, wat doorgaans duidt op het aantreffen van hulzen.

De Forensische Opsporing (FO) is ter plaatse gekomen om sporenonderzoek te doen. De Singel was volledig afgesloten tussen de Van Dishoeckstraat en de Paul Krugerstraat. Ook een deel van de Van Dishoeckstraat zelf werd afgezet met linten. In deze straat stond een personenauto geparkeerd waarvan een zijruit aan de bestuurderszijde kapot was. De politie heeft dit voertuig in beslag genomen en rond 01.20 uur laten takelen door een berger van Kuzee. Via social media roept de politie eventuele getuigen van het schietincident op om zich te melden via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).

Schietpartijen
Maandag werd rond 19.15 uur melding gemaakt van schoten in de omgeving van de Minister Lelystraat - Leeghwaterstraat - Pablo Picassoplein. De nacht erop werd rond 04.20 uur geschoten in de Hercules Segherslaan. Dinsdagochtend werd ontdekt dat ook een pand aan de Scheldestraat was beschoten. De politie doet onderzoek naar de incidenten.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (17-5-2024 om 23:34)
Als dit waar is, kom maar op met meerdere camera's op straat. Laat die privacy gekkies maar praten, want deze hersenloze schietgraag dombo moet gepakt worden en snel TBS krijgen. Toen er veel gedoe was in de buurt van de hercules segherslaan in Vlissingen werd groepsvorming verboden en plaatste men ook camera's. Waar wacht men nu op? Eerst een slachtoffer? Het wordt tijd om deze kneus te pakken. Hij komt dan gegarandeerd ergens op beeld als ie zijn schiet kronkel niet kan beheersen en niet zonder de zielige aandacht kan.
Cookie-instellingen beheren