Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Politie roept op om verdachte situaties te melden Vlissingen

Toegevoegd: 24-05-2024, 13.15 uur
De melding kan gemaakt worden via de bekende nummers.
De melding kan gemaakt worden via de bekende nummers.
© Foto: Politie Walcheren
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie roept mensen op verdachte situaties in Vlissingen te melden bij de politie. Dit kan via de bekende nummers.

De afgelopen periode was het nodig dat de politie meerdere elektronische borden neerzette, met daarop de mededeling dat er een verscherpte politiecontrole wordt gehouden. Ondertussen projecteert de politie op deze borden ook de oproep om verdachte situaties te melden. Dit kan via 0900-8844, 112 en via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

De politie laat daarbij weten dat elke melding, hoe klein deze soms ook lijkt, bij kan dragen aan het oplossen van een zaak.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (25-5-2024 om 15:56)
Alsof ze wat doen met de meldingen hahaha. Ze hebben nergens tijd voor, zelfs niet voor serieuze aangifte dus wat gaan ze dan precies doen met een melding? Helemaal niks, zitten daar lekker in hun gouden gebouw ons geld op te maken. En als dat niet genoeg is dan schrijven ze wat boetes uit zodat ze met ons geld koffie kunnen drinken. Politie je beste vriend, maar niet de mijne.
Jac (25-5-2024 om 13:26)
@timsalabim... als jij het melden van dealen en vernielingen gezeur vind heb jij helemaal gelijk.
timsalabim (25-5-2024 om 09:08)
Nou Jac, volgens mij werd de politie gewoon heel moe van jou en je gezeur iedere keer, ze dachten waarschijnlijk "oh, daar heb je hem weer"..... Heb je niets beters te doen dan naar buiten turen vanachter je geraniums en de politie te belasten met je onzin ofzo?
Jac (24-5-2024 om 21:48)
Ben gestopt met melden, er veranderde niets. Zal ook vast wel te maken hebben met de regels waar de politie zich aan moet houden. Lijkt zo ondertussen of de wet meer de boosdoeners beschermt in plaats van de gewone burger.
Arnold (24-5-2024 om 18:51)
@henky Als jij de melding gedaan hebt op dezelfde wijze als dat je hier je reactie geschreven hebt, kijk ik er niet vreemd van op dat er niets mee gedaan is.......... :-)
henky (24-5-2024 om 16:22)
En wat word er dan meegedaan ,ik heeft wel wat ervaringen met een melding maken of doen ,ga in een doos waar niemand meer inkijkt , er zijn geen mensen voor om hiermee wat te doen of of het moet wel heel makkelijk worden voor het corps politie ,dus laten het maar komen met bewijs.
Cookie-instellingen beheren