Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode brand in zorgwoning Haamstede

Toegevoegd: 24-12-2007, 15.22 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
BURGH HAAMSTEDE - Bij een brand in zorgcentrum Duinoord in Burgh Haamstede is maandagmiddag een 85-jarige vrouw om het leven gekomen.


De brand ontstond rond 13.55 uur in de woning van de vrouw aan de Kloostertuin. Brandweerploegen uit Haamstede en Renesse werden ingezet om het vuur te blussen. Toen de brandweer arriveerde was de vrouw echter al overleden, aldus brandweerofficier Kees Jonker.

Volgens de brandweer is het vuur mogelijk ontstaan in een kerststukje. De technische recherche heeft ter plekke een uitgebreid onderzoek gedaan om de exacte oorzaak van de brand te achterhalen.

De bewoners van aangrenzende woningen werden direct na de brand geëvacueerd. Zij hebben hulp van Slachtofferhulp aangeboden gekregen. Hetzelfde geldt voor het personeel van het zorgcentrum. De betrokken hulpverleners hebben het incident zelf intern besproken.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren