Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dodelijk ongeluk op n286 in Poortvliet

Toegevoegd: 11-04-2008, 15.20 uur
Dodelijk ongeluk op n286 in Poortvliet
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Bij een aanrijding op de Postweg (N286) in Poortvliet is vrijdagmiddag een 53-jarige man uit de gemeente Tholen om het leven gekomen.


Het ongeluk gebeure rond 15.00 uur. Eén auto lag op zijn kant, een andere auto bleef overeind. Er was sprake van een beknelling. De brandweer van Tholen is opgeroepen om één persoon te bevrijden.
 
De traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen om de twee ambulances ter plekke medisch te ondersteunen. De gewonde werd met onbekend letsel met een ambulance overgebracht naar ziekenhuis De Lievensberg in Bergen op Zoom.

Het verkeer werd tussen de rotonde bij de Paasdijkweg en de kruising met de Kadijk omgeleid. Het ondervond nauwelijks hinder van het ongeluk. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft een onderzoek gestart naar de aanrijding.

De politie verzoekt getuigen die rond drie uur op de Postweg in Poortvliet iets van het ongeval hebben gezien of die automobilisten hebben gezien die afwijkend rijgedrag vertoonden, zoals gevaarlijk inhalen of met  te hoge snelheid rijden en dergelijke, zich te melden bij een politiebureau of bellen naar nummer 0900-8844.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pieter Verwijs (11-4-2008 om 17:43)
Wat een geouwehoer toch allemaal over inhalen en gevaarlijk enzo. Zolang niemand de oorzaak van dit ongeval weet moet iedereen zijn mening en gespeculeer voor zich houden. Op de veiligste wegen gebeuren er nog ongelukken en dat zal ook altijd zo blijven hoe erg het ook is.
Zeeland23 (11-4-2008 om 17:19)
Die weg is niet gevaarlijk. Je moet er gewoon niet inhalen, dan is er niets aan de hand. ik heb het ook al tig keer meegemaakt dat er ingehaald werd en ze maar net op terug op de eigen weghelft waren. Beter 1 minuut later thuis dan in het ziekenhuis of, in dit geval nog erger...
Dave (11-4-2008 om 17:19)
Een traumaheli in Zeeland? Weet je wat dat kost om zo'n heli gereed te hebben? Miljoenen op jaarbasis. Dat gaat echt niet gebeuren. Nu komt dat ding een paar keer achter elkaar, soms komt ie een maand lang niet. We zitten in Zeeland al luxe omdat we ook van de heli uit Brugge gebruik maken.
Jeroen (11-4-2008 om 17:13)
Heel erg triest. Gisteren fietste ik op die plek en zag ik dat er een man als een idioot aan het inhalen was op die weg. Een klein stukje verder had de politie m te pakken en kreeg hij denk ik een bekeuring. Hij was boos, dat kon ik wel zien. Wel, nu kun je zien hoe gevaarlijk die weg kan zijn.
Vonck (11-4-2008 om 17:03)
Bij deze wil ik de familie/nabestaanden veel sterkte toe wensen in de moeilijke periode die er aan komt.
Zeeland23 (11-4-2008 om 16:59)
Tsja, er zijn de afgelopen weken veel ongelukken gebeurd in Zeeland. De Postweg zou minder snel voor onveilige situaties zorgen omdat er blokken aan de bermkanten geplaatst zijn. Lijkt erop of dat weinig uitgehaald heeft. Ik denk dat er een heel andere oorzaak is.
Cookie-instellingen beheren