Weerbericht:
Wolkenvelden, hier en daar ook zon.
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 42 km

Kindje kort tijd bekneld in hekwerk school

Toegevoegd: 14-05-2008, 11.55 uur
Kindje kort tijd bekneld in hekwerk school
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Op het terrein van basisschool De Tweemaster in Oost-Souburg heeft woensdag aan het einde van de ochtend een kindje enige tijd bekneld gezeten in een hekwerk.
 
Het 5-jarige slachtoffertje had zijn hoofd rond 11.25 uur tussen het hek bij de openbare basisschool aan de Jan de Priesterstraat gestoken, maar kon zichzelf niet meer bevrijden. Pas na hulp van de brandweer, die met twee voertuigen uitrukte, kon hij worden bevrijd. De brandweerlieden hebben het hekwerk uit elkaar gedrukt met een hydraulische spreider.
 
Het toegesnelde ambulancepersoneel constateerde dat het kindje niet gewond was geraakt. Na de hulpverlening heeft de brandweer het hekwerk weer dicht gemaakt.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vleugels (14-5-2008 om 16:43)
Gaas er aan ,opgelost, zeep op het hoofd ,glijden maar. Een kind blijft een kind ,en is nieuwsgierig en leergierig. Sterkte jongetje alles komt goed.
Kilian (14-5-2008 om 15:20)
Ik stond erop te kijken want ik zit op die school. En niet 'zo leren ze het gauw af', het kind zat nog maar in groep 1 hij kon zijn hoofd door het hek steken maar niet terugtrekken omdat zijn oren steeds dubbelklapten. Dus niet 'zo leren ze het gauw af', hij kon er niks aan doen.
Martin (14-5-2008 om 14:54)
""Wiegaatdatbetalen (14-5-2008 om 12:58 uur): Fijn dat voor het hulp is gekomen. Maar twee brandweerauto's, politie en ambulancepersoneel? Dat betalen we met............. (mag ik hopen!). . "" Er staat nog een vacature open "adviseur hulpdiensten Nederland".
A (14-5-2008 om 13:42)
Zo leren ze het snel af......
Kobuss (14-5-2008 om 13:20)
We zijn toch allemaal groot geworden met hekjes met spijlen en meer dingen die we tegenwoordig gevaarlijk vinden?! Kinderen leren zo juist, een volgende keer doen ze het echt niet meer! Anders de kinderen maar binnen houden tot hun 18e en school via de pc, kan er weinig fout gaan...
Wiegaatdatbetalen (14-5-2008 om 12:58)
Fijn dat voor het hulp is gekomen. Maar twee brandweerauto's, politie en ambulancepersoneel? Dat betalen we met zijn allen en die hulpverleners hebben ook wel wat beters te doen (mag ik hopen!). Was op heel die school geen ijzerzaag te vinden? een betere en meer kostenbewuste oplossing.
Cookie-instellingen beheren