Weerbericht:
Buien, lokaal met onweer. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 31 km

Gewonden bij ongeval op delingsdijk

Toegevoegd: 14-05-2008, 17.18 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

BROUWERSHAVEN - Bij een ernstig ongeval in Brouwershaven zijn woensdagmiddag meerdere personen gewond geraakt.


Het ongeval vond even na vijf uur plaats op de Delingsdijk (N653) ter hoogte van hectometerpaaltje 7,1. Een vrachtwagen en een personenauto zijn door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen.

Bij het ongeval werden meerde ambulances en een traumahelikopter uit Rotterdam ingezet. Ook de brandweer is met diverse voertuigen uit Bruinisse, Kerkwerve en Brouwershaven ter plaatse geweest om hulp te verlenen.

Volgens de politie was er sprake van een beknelling. Voor zover bekend zat er er één persoon bekneld, deze is door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Een bergingsbedrijf uit Oosterland en Rotterdam werden ingezet om de personenauto en de vrachtwagen te bergen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (16-5-2008 om 10:21)
Ben het helemaal met je eens, iedereen heeft zijn oordeel klaar terwijl ze de ware toedracht niet eens weten. Heb een beetje respect voor de gewonde en de vrachtwagenchauffeur. Het is al vreselijk genoeg en ze zullen alleen moeten herstellen van dit vreselijke ongeval, het zal je maar overkomen.
Anoniem (15-5-2008 om 11:32)
Toevallig is hij niet gedraaid op de weg. Mensen moeten niet zo snel oordelen voor ze weten wat er ECHT gebeurd is. Toevallig is het mijn stiefvader dus oordeel niet! Jullie weten niet eens wat er gebeurd is...
Ik (15-5-2008 om 09:42)
Doe toch allemaal niet zo overdreven. Jullie moeten pas gaan oordelen als jullie precies weten wat er is gebeurd! Sterkte iedereen die bij die ongeval betrokken is
Reactie (15-5-2008 om 07:40)
Wat een TRIESTE reacties allemaal van jullie. Draaien op de weg, geen voorrang, noem maar op, en niemand weet wat de oorzaak was van dit ongeval met al jullie zielige kritiek! Hou toch op, en toon een beetje respect, en oordeel niet als je NIETS van het ongeval weet!
Het is mij (14-5-2008 om 22:42)
@ The Symbol Daar sluit ik me volkomen bij aan... mensen zijn te veel met ander dingen bezig, valt me nog mee dat de schuld niet aan de vrachtwagenchauffeur word gegeven,,
Moi (14-5-2008 om 22:40)
Kijken is geen vak apart maar soms moet het maar een fractie van een seconde zijn! En die ene seconde kan al een hele nare gevolg hebben! Hoe goed je ook oplet, elk persoon knippert met z'n ogen!
Cookie-instellingen beheren