Weerbericht:
Vandaag af en toe zon, een enkele bui en een stevige wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zwaargewonde bij ongeluk Yerseke

Toegevoegd: 20-05-2008, 09.15 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
YERSEKE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Molendijk bij Yerseke is dinsdagochtend één persoon zwaargewond geraakt.
 
Het slachtoffer reed door nog onbekende oorzaak rond 07.20 uur ter hoogte van hectometerpaaltje 1.6 van de dijk om vervolgens in een sloot naast de lager gelegen parallelweg te belanden.
 
Twee brandweerwagens, twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden ingezet om de gewonde te helpen. De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto geknipt. De gewonde is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
 
Over de exacte verwondingen van de gewonde is nog niets bekend. De auto werd weggetakeld door sleepbedrijf Van Hoek uit Rilland. Het voertuig is total loss. Het verkeer ondervond geen grote hinder door het ongeluk.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geheimpje (30-5-2008 om 10:44)
Niet te hard rijden is gewoon hetpunt.
Yeseterror (24-5-2008 om 23:12)
Ik zag het ook, werden bijna ondersteboven gereden door de brandweer die kwam aanrijden. Overigens.. Als je je spiegel zoekt van de rechterkant van je auto.... die heb ik.
Rik (24-5-2008 om 17:19)
Ik reed een keer naar de trein, onderaan de dijk. Toen zag ik er ook een auto vanaf rijden. Hij reed gewoon normaal, maar hij moest uitwijken voor een tegemoetkomende auto die de buitenbocht nam. Hij mankeerde gelukkig niks, alleen de auto had wat schade, en het voorraam kapot.
Syl (22-5-2008 om 22:02)
Wat ongelooflijk dat een hoop mensen hier een mening geven over de snelheid die is gereden. Deze snelheid was namelijk helemaal niet te hard!!! Soms gebeuren er ook andere dingen die een ongeluk veroorzaken.
Jordi (22-5-2008 om 21:49)
Het ligt gewoon niet aan die dijk. Er zijn soms mensen die te hard rijden of aan het bellen zijn. Er rijden misschien 1000 mensen per dag en heel soms gaat het fout...
Yvon (21-5-2008 om 17:51)
Snelheid verlagen help niet vangrails plaatsen ook niet. Nu heeft iedereen zoiets van een gevaarlijke dijk maar dat valt best wel mee als je maar goed kijkt en normaal rijgedrag vertoont. wat je geleerd heb met rijlessen maar sommige dat zijn vergeten na lange of korte tijd
Cookie-instellingen beheren