Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 71 km

Auto in de sloot bij Grijpskerke

Toegevoegd: 14-06-2008, 17.43 uur
Auto in de sloot bij Grijpskerke
Door: Manfred Berrevoets
GRIJPSKERKE - Op de Oostkapelseweg bij Grijpskerke is zaterdag een bestuurder met zijn auto in de sloot terecht gekomen.


Het ongeval vond rond drie uur plaats toen de bestuurder moest uitwijken voor een overstekende kat. Door de manoeuvre raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en reed over het fietspad de sloot in.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De auto raakte beschadigd en is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (16-6-2008 om 21:30)
Mensen het gaat maar over een kat, een kat heeft toch zeven levens. Gewoon flink het gas erop, schade zal zeer beperkt zijn aan je auto, beter dan dat je iemand van zijn fiets rijdt. Zullen we nu stoppen met die onzinnige discussie....
J (16-6-2008 om 20:26)
Uitwijken is een reflex en daarbij ga je dan dus niet eerst om je heen kijken. 'T maakt hierbij niet uit of 't een kat, kind of iets anders betreft. Ja, wel vervelens voor de eventuele schade die je er misschien aan overhoudt maar als je niet uitwijkt heb je waarschijnlijk ook schade.
Tholenaar (16-6-2008 om 17:57)
Ongeveer 20 jaar geleden, omgeving van Bergen op Zoom, vrouw wijkt uit voor kat, resultaat, mevrouw overleden, man en 2 kinderen gewond naar het ziekenhuis. Dus als je op de weg zit wees er altijd van bewust dat er een of ander beest over kan steken, gaspendaal loslaten en niet uitwijken.
Nico (16-6-2008 om 14:49)
Vorig jaar bijna een frontale botsing gehad met een automobilist die op mijn weghelft uitweek voor overstekende eendjes. Super gevaarlijk hoe mensen aan hun stuur trekken of op de remstampen zonder eerst voor of achter zich te kijken.
San (16-6-2008 om 12:26)
@Lara: U zegt egels en konijnen hebben geen baasjes. Heel veel katten hebben ook geen baasje. Enig idee hoeveel zwerfkatten er in Nederland zijn? Allemaal omdat mensen hun kat niet laten sterileseren, maar dat is een heel ander probleem...
Dennis (16-6-2008 om 12:19)
Katten aan de lijn? Wat te doen met de konijnen dan? en niet te vergeten de fazanten die moeten altijd nog even oversteken als ik eraan kom. Ook allemaal aan de lijn of verbieden?
Cookie-instellingen beheren