Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Vrouw botst op oliebollengooier

Toegevoegd: 11-07-2008, 14.05 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Op de Hogezoom in Renesse is donderdag tegen middernacht een 25-jarige vrouw uit Pulheim (D) met haar fiets gevallen nadat zij in botsing kwam met een voetganger die op de weg liep.


De vrouw fietste vanuit Renesse in de richting van de rotonde. Ter hoogte van de ING-bank liep een groepje jeugd met oliebollen te gooien. Een van hen, een 17-jarige jongen uit Eibergen liep de straat op en kwam in botsing met de vrouw.

De Duitse vrouw viel en raakte gewond aan haar hoofd en stuitje. Ze is naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De 17-jarige die was weggelopen van de plaats van het ongeval, is later door de politie aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laf (12-7-2008 om 13:27)
Wat een laffe reactie is dat, om weg te lopen nadat je een vrouw door jouw toedoen hebt zien vallen. Of heeft hij het soms niet gemerkt dat er iemand tegen hem aan fietste? Waar moet het toch naar toe met de samenleving. Het knapt er allemaal niet van op.
Jokertje (11-7-2008 om 17:11)
Mij lijkt dat die oliebolen om op te eten zijn ipv te gooien.
Cookie-instellingen beheren