Weerbericht:
Perioden met zon, afgewisseld door wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk met beknelling

Toegevoegd: 12-07-2008, 16.06 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HOEK - Bij een aanrijding op de N61 bij Hoek zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt. Eén van de twee kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd.

Het ongeluk gebeurde rond kwart over twee toen een auto stond te wachten om af te slaan. Een ander voertuig kwam achterop. Deze merkte de stilstaande auto's echter niet op en kwam op de andere weghelft terecht. Hier kwam de auto frontaal in botsing met een derde automobilist.


Een van de auto's kwam door de botsing in de sloot terecht. De bestuurster hiervan zat bekneld en kon uit de auto worden gehaald nadat een deur was weggeknipt. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Een passagier uit één van de andere auto's klaagde over pijn op de borst en is ook met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De drie auto's liepen flinke schade op.

Door het ongeluk was de N61 enige tijd deels afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Luc Cauwels (12-7-2008 om 17:23)
Het zoveelste ongeluk op die brokkenweg.Beterschap voor de gewonden.Wat heeft die weg al voor leed gezorgd.En als er teveel ongelukken gebeuren trek je toch gewoon de streep door.Zit je zeker van Hoek tot Sluis achter een (vracht)auto die 60KM rijdt! Vervang dat karrespoor nou eens voor een snelweg
Arno (12-7-2008 om 17:12)
Hoeveel ongelukken moeten er nog op deze weg gebeuren? Nog maar eens het bewijs dat deze weg zwaar verouderd is en hoog nodig aan vervanging / verbreding toe is. Sterkte aan alle slachtoffers...
Ingrid (12-7-2008 om 17:09)
Hoe kan het ook anders? Voor -oorlogse wegen. Wanneer verbreden ze de weg, hoeveel slachtoffers nog? Geld kan en mag hier geen rol spelen, hebben ze in feite toch wel genoeg hoor, kijk maar eens goed om je heen, al die verspilling! Gemeente en Provincie, work to do!
Cookie-instellingen beheren