Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Gewonden bij ongeluk met beknelling

Toegevoegd: 12-07-2008, 16.06 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HOEK - Bij een aanrijding op de N61 bij Hoek zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt. Eén van de twee kwam bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd.

Het ongeluk gebeurde rond kwart over twee toen een auto stond te wachten om af te slaan. Een ander voertuig kwam achterop. Deze merkte de stilstaande auto's echter niet op en kwam op de andere weghelft terecht. Hier kwam de auto frontaal in botsing met een derde automobilist.


Een van de auto's kwam door de botsing in de sloot terecht. De bestuurster hiervan zat bekneld en kon uit de auto worden gehaald nadat een deur was weggeknipt. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Een passagier uit één van de andere auto's klaagde over pijn op de borst en is ook met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De drie auto's liepen flinke schade op.

Door het ongeluk was de N61 enige tijd deels afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Opelfreak (14-7-2008 om 10:47)
Ongeluk gebeurde voor mijn neus. Als de weg vol is moet je op dat punt gewoon niet af willen slaan, das vragen om ongelukken. Situatie is zo onoverzichtelijk als wat, rijd toch door langs de stoplichten als het druk is. En, ook jammer voor mezelf, sluit dat weggetje maar af of verbeter de situatie.
Patrick (14-7-2008 om 08:52)
Het is al jaren een ergenis die weg al vanaf de veren er nog waren. Provincie en rijk willen gewoon NIET investeren in zeeuws-vlaanderen. Er had al lang een autosnelweg moeten liggen door geheel zeeuws-vlaanderen tot in belgië. Veel beterschap aan alle slachtoffers. Hulpdiensten bedankt.
Matthijs (13-7-2008 om 17:46)
Het groote gevaar op die weg is het langzaam verkeer. Tractors, bejaarden die 50 rijden ipv 80 afslaand verkeer enz. De oplossing is heel simpel: ongelijkvloerse kruisingen maken en tractors van de weg halen en evt de te langzaam rijdende bejaarden.
Ria (13-7-2008 om 15:16)
Zeker niet meer gewend aan kruisend/afslaand verkeer door al die andere wegen waar je in slaap wordt gesust? Beterschap voor de slachtoffers...
Joost (13-7-2008 om 13:47)
Heb gistermiddag tijdens een rit van Breskens naar Terneuzen heel vreemde en gevaarlijke maneuvres zien maken. bv. vrachtauto doet mislukte inhaalpoging, personenauto kruist tegemoetkomend verkeer bij benzinepomp IJzendijke,etc. Het verbaast me dat er niet veel meer ongelukken gebeuren!
Willem (13-7-2008 om 11:09)
Laten we ons nou eerst eens aan de regels houden en normaal opletten bij het naderen van kruisingen en stoplichten. De wegen zijn echt wel veilig genoeg. Waarom moet iedereen toch elke keer weer zo opgef*kt over de wegen scheuren. Let gewoon eens op de weg!
Cookie-instellingen beheren