Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij eenzijdig ongeluk in Terhole

Toegevoegd: 20-07-2008, 22.09 uur
Dode bij eenzijdig ongeluk in Terhole
Door: Roland de Jong
TERHOLE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Hulsterweg bij Terhole is zondagavond een 27-jarige automobilist uit de gemeente Hulst om het leven gekomen.


De aanrijding vond rond 21.20 uur plaats. De man raakte rond dat tijdstip met zijn auto ondersteboven in een sloot nadat hij de macht over het stuur was verloren na een inhaalmanoeuvre. 

Volgens de politie haalde de man net voor het ongeluk een andere auto in net na de rotonde. Diverse brandweerwagens en ambulanceteams werden opgeroepen om de man te helpen maar hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De weg was lange tijd ter plekke afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fam Vink (21-7-2008 om 12:59)
Gisteravond reed ik voorbij, niet wetend dat jij hier lag Jelle, mijn goede kameraad. Rust zacht Jelle. We zullen je missen, en wensen de familie veel sterkte toe met dit groot verlies.. Ronald, Ilse en de kinderen.
Jaap (21-7-2008 om 12:30)
Alle treurenden wens ik heel veel kracht en sterkte toe. Alles wat er in het gevaarvolle verkeer steeds nog gebeurd zijn voor ons lessen om lering uit te trekken. Een ongeluk ligt op een erg klein plekje!
Fam. De Koning (21-7-2008 om 12:15)
Vriend we gaan je missen. De leegte en de onmacht is onbeschrijfelijk.
Brenda (21-7-2008 om 11:55)
Te erg voor woorden! Heb hem een aantal keren gezien op meetings, een man, trots op zijn paarse civic'je. Heel veel sterkte aan familie en vrienden!
Vwkeverbusje (21-7-2008 om 11:33)
Jelle, we zullen je allemaal missen en we wensen je familie dan ook alle sterkte toe met je verlies.....
Kees (21-7-2008 om 11:28)
Niet discuseren? Niet praten over hoe het zou komen? Je kop in het zand steken en net doen of er niets aan de hand is? De grootste oorzaak is te hard rijden, dat moet eens onder ogen gezien worden en daar moet over gepraat worden, niets meer en niets minder. Sterkte voor de achteblijvers!
Cookie-instellingen beheren