Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij eenzijdig ongeluk in Terhole

Toegevoegd: 20-07-2008, 22.09 uur
Dode bij eenzijdig ongeluk in Terhole
Door: Roland de Jong
TERHOLE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Hulsterweg bij Terhole is zondagavond een 27-jarige automobilist uit de gemeente Hulst om het leven gekomen.


De aanrijding vond rond 21.20 uur plaats. De man raakte rond dat tijdstip met zijn auto ondersteboven in een sloot nadat hij de macht over het stuur was verloren na een inhaalmanoeuvre. 

Volgens de politie haalde de man net voor het ongeluk een andere auto in net na de rotonde. Diverse brandweerwagens en ambulanceteams werden opgeroepen om de man te helpen maar hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De weg was lange tijd ter plekke afgesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Waarom (21-7-2008 om 11:12)
Heb respect voor de nabestaande en de overledene en ga niet steeds in discussie over het hoe en waarom. Nogmaals heb respect en ga niet gissen of discussieren het heeft geen zin.
Kevin heijmans (21-7-2008 om 11:01)
Aan alle familie en vrienden van jelle gecondoleerd en het beste voor de tijd die komen gaat jelle rust zacht.
Daniella (21-7-2008 om 10:46)
Gisterenmiddag reed ik over die weg. Het regende hard en er was veel water in de spoorvorming. Ik dacht nog hier moet wat aan gebeuren aan deze weg. De gemeente moet zich schamen met zo'n weg. Ik wil zijn familie en vrienden veel sterkte wensen om dit verlies te dragen.
Engeltje (21-7-2008 om 10:29)
We kunnen niet vooroordelen over de ongevallen van de laatste tijd. Ik wil de nabestaande heel veel sterkte toewensen met dit grote verlies. Vrienden en kennissen ook veel sterkte
Danielle (21-7-2008 om 09:54)
De meeste ongevallen komen wel door te hard rijden/alcohol gebruik endergelijke ik zal niet zeggen dat 1 van mijn genoemde oorzaken ook het geval zijn maar door mijn genoemde oorzaken maak het dus niet uit of het een 60 km weg is of rotondes zijn
Jeanne (21-7-2008 om 09:45)
Onbekende oorzaak?, je moet daar eens rijden als het hard geregend heeft, je rijdt over water inplaats van over een weg. Maar buiten dat om, weer een veel te jong mensenleven dat voorbij is, de zoveelste op rij in de afgelopen weken. Sterkte aan fam en vrienden.
Cookie-instellingen beheren