Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 211 km

Man vermoord in loods Sas van Gent

Toegevoegd: 09-09-2008, 14.55 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - In een loods aan de Drogerijweg in Sas van Gent is dinsdagmorgen een vermoorde man aangetroffen. Er is een verdachte aangehouden.
 
De verdachte, een 56-jarige man uit de gemeente Terneuzen, meldde zich rond 09.00 uur op eigen beweging bij het politiebureau aan de Rosegracht in Terneuzen. Hij gaf aan de man in de loods van het leven te hebben beroofd. De politie ging daarop direct ter plekke en vond in de loods inderdaad een dode man. Het bleek te gaan om een 44-jarige man uit Rotterdam.
 
Een eerste onderzoek wees al snel uit dat er sprake was van een geweldsmisdrijf. Hoe de man precies om het leven is gebracht is nog niet bekend. De politie zette direct na de vondst de omgeving af en zette zeilen om zo het zicht op de loods en het aangrenzende bedrijfsterrein te ontnemen.
 
Het onderzoek is nog in volle gang. De verdachte, die volgens de politie aangedaan was door de hele situatie, is aangehouden. Het bedrijfsbusje waarmee de verdachte naar het politiebureau kwam is door een berger opgehaald voor onderzoek. Volgens de politie is een zakelijk conflict tussen de verdachte en het alchtoffer de aanleiding voor het drama.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Babbel (10-9-2008 om 20:00)
Inderdaad is het voor iedereen gissen, oordelen worden er toch wel gegeven, veelal aan de kant van de "dader". Wat werd er daar in die loods bedreven?
Tom (10-9-2008 om 19:52)
Onder noodweer versta ik niet iemand overhoopsteken ook al meld je je eigen bij de politie achteraf. Dit gebeuren is namelijk onomkeerbaar!
W (10-9-2008 om 18:08)
Misschien gaf de dader wel een duw en kwam het slachtoffer verkeerd terecht en wist de dader niet wat te doen en is hij daarom naar de politie gegaan... We waren er niet bij.. Sterkte voor alle betrokkenen!
B (10-9-2008 om 15:38)
C.S.I. Sluiskil. Waar moet het naar toe...?!
Monique (10-9-2008 om 07:39)
De dader had ook kunnen vluchten, maar geeft zichzelf aan,pleit wel voor hem vind ik...... Kan nu moeilijk oordelen,weet de helft van de feiten nog maar, misschien inderdaad wel noodweer... We zullen moeten wachten op meer nieuws.
C (9-9-2008 om 19:43)
Wie zegt dat het geen noodweer was?
Cookie-instellingen beheren