Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder overleden na ongeluk

Toegevoegd: 18-09-2008, 15.08 uur
Foto 1 van 4

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (19-9-2008 om 00:29)
Al zet men stoplichten, men denkt dan nog kan nog wel. Wat minder jachtig, maar dan nog je aandacht is even wat minder en het kan je dood betekenen of dat van een ander.
Louis (18-9-2008 om 23:50)
Jaja die gemeente Vlissingen. Vooral niet luisteren naar de omwonenden en de mensen uit de gemeente totdat de mensen zelf iets gaan ondernemen en laat dat dan maar eens voor komen. Heeft de gemeente toch wat uit te leggen denk ik zo!!
Paul (18-9-2008 om 23:33)
Allereerst condoleances aan de nabestaanden. Als je weet dat dit zo'n gevaarlijk kruispunt is en je er in de spits zolang moet wachten, snap ik niet dat je dan niet een straat verder neemt. Tegenwoordig moet alles snel. Je kan dus beter 10 min. staan wachten en ergeren dan 5 min. omrijden!!!!
Mcmc (18-9-2008 om 23:14)
Heel veel sterkte aan de nabestaanden! De kruising is echt vreselijk, ik vind het ook altijd een ramp als ik er moet oversteken, probeer het zo veel mogelijk te vermijden.....Sterkte! ook voor de bestuurder!
Mici (18-9-2008 om 23:14)
Neemt niet weg dat het inderdaad een erg gevaarlijk kruispunt is!Maar vind het krom: wanneer er een jong persoon op die scooter had gezeten roept iedereen wel ineens dat hij/zij roekeloos reed & slechte mentaliteit heeft ... Bijna een bepaalde vorm van discriminatie als je het mij vraagt!
Mici (18-9-2008 om 23:11)
Belachelijk!!Omdat het nu een "ouder persoon" is dat op een scooter rijdt, ligt het ineens niet aan deze persoon.Terwijl er duidelijk in bericht staat dat hij verzuimde voorrang te verlenen!Een bepaalde mentaliteit ligt niet aan leeftijd,maar aan normen&waarden!Sterkte voor bestuurder&nabestaanden!
Cookie-instellingen beheren