Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijder overleden na ongeluk

Toegevoegd: 18-09-2008, 15.08 uur
Foto 3 van 4

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Regels. (19-9-2008 om 08:27)
De hele Pr.Roosenveltlaan is een waardeloze weg ,van stoplicht tot stoplicht voor elke weggebruiker, en als ik er rijd met auto/motor of fiets ben ik op alles voorberijd daar zeer veel verkeersdeelnemers de verkeersregels aan hun laars lappen ,van groot tot klein. Sterkte aan nabestaande.
John (19-9-2008 om 08:13)
Verschrikkelijk dat er eerst iemand moet omkomen voor er iets met dit kruispunt word gedaan, heel vlissingen weet wat voor een rot kruispunt dit is en hoe gevaarlijk het is om hier over te steken, maar de gemeente heeft hier geen oog voor. Heel veel sterkte voor de fam. van het slachtoffer.
An (19-9-2008 om 07:40)
Omdat de scooterrijder een man van 51 jaar was, ligt het ineens aan het kruispunt??!! Ook mensen van 51 jaar willen wel eens niet opletten op de weg. Volgens de politie reed deze man zonder voorrang te verlenen de straat over. Dus ja... het zal dan wellicht een samenloop van beiden kunnen zijn..
Anne (19-9-2008 om 07:28)
De gehele pr Roosenveltlaan is onveilig voor alle verkeer en met name dat kruispunt en de oversteekplaatsen richting de winkels.Nabestaanden heel veel sterke gewenst!
Luc van casand (19-9-2008 om 07:22)
Met zo'n scooter kan je ook niet zomaar ff uitwijken... vreselijk... Nabestaanden: ik wens jullie veel sterkte.
Zeeuw (19-9-2008 om 06:32)
Hallo, Ik hoor iedereen maar klagen over die kruispunt maar ik snap niet waarom. Als iedereen gewoon aan de regels houdt dan is het gewoon een normale kruispunt. Maar ja dat is mijn mening kijk soms is het daar druk maat dat komt door de spits. Groetjes van uit President Rooseveltlaan.
Cookie-instellingen beheren