Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dode in te water geraakte auto

Toegevoegd: 01-10-2008, 09.41 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - In Axel is woensdagmorgen een dode gevonden in een te water geraakte auto. Het slachtoffer is volgens de politie een 40-jarige man uit Axel.

Het slachtoffer werd gevonden nadat een passant rond 08.55 uur had ontdekt dat er een auto op zijn kop in het water lag nabij de Derde Verkorting. De ambulancedienst en de brandweer rukten met diverse voertuigen uit maar toen de hulpverleners te plekke kwamen bleek dat het slachtoffer al was overleden.

Hoelang de auto al in het water lag, is nog niet duidelijk. Door duikers van de brandweer werd nog gezocht naar eventuele andere slachtoffers maar er werd niemand aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alexandra (5-10-2008 om 22:30)
(Ome) Jacob, Rust zacht , we zullen je nooit vergeten ....hvj Fabian Amber Naomi en Alexandra .
Nathalie (4-10-2008 om 18:06)
Wat een schok om te horen dat een goede bekende was. Wij hadden zoiets van nee dat kan niet. Maar toch is het zo. Je was een leuke en vrolijke vent en het had niet zo moeten eindigen. Wij wensen dorty, de kinderen en de overige famillie heel veel sterke toe met dit grote verlies.
Pat&wil (4-10-2008 om 08:30)
Sterkte aan de family in deze moeilijke tijd
Wilma (3-10-2008 om 20:26)
Bedankt aan iedereen dat met ons meevoelt. Waarom? Wij vragen en vragen maar ik weet dat je nu bij mama bent. Dikke knuffels van je zus Wilma. Slaap zacht klein broertje.
Cecile (3-10-2008 om 10:05)
Reactie op "mensch" : degeneN die"commentaar" hebben , zijn wellicht de mensen die dagelijks meemaken hoe men hier als gekken rijdt . Mijn vorige reactie was nog niet koud of ik ervaarde het alweer. Gisteravond op weg naar huis.Je bent opgejaagd wild als je 60 rijdt.
Zijn zusje silvia (2-10-2008 om 20:36)
Waarom mijn broertje. Ik mis je jongen en doe mama de groetjes van me.