Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Caravanbrand door elektrische deken

Toegevoegd: 03-10-2008, 08.55 uur
Caravanbrand door elektrische deken
Door: Manfred Berrevoets
VROUWENPOLDER - Bij een brand op een camping in Vrouwenpolder is vrijdagmorgen een stacaravan volledig uitgebrand.


Het vuur ontstond rond vijf voor zeven in een elektrische deken. De Duitse vrouw die lag te slapen in de caravan ontdekte dat haar bed in brand stond en vluchtte naar buiten. Daar is zij opgevangen door omwonenden.

Bewoners van de camping hebben de gasflessen tijdig weg kunnen halen bij de caravan zodat er geen direct gevaar was voor ontploffing. Ook is er door omwonenden een bluspoging gestart, maar dit mocht niet baten.

De brandweer heeft voor deze brand twee blusvoertuigen ingezet, maar kon niet voorkomen dat de caravan en twee naastgelegen schuurtjes volledig door de brand werden verwoest. Persoonlijk letsel deed zich niet voor.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wijs (5-10-2008 om 19:25)
Het was mijn oma en die zet idd altijd de deken alleen even aan voordat ze naar bed gaat. Maar ze was die ochtend al om 6 uur wakker en had het koud vandaar dat ze hem even had aangezet. Al gauw werd het te warm en kwam ze erachter dat hij in brand stond. Ze is heel erg geschrokken!!
Peter (3-10-2008 om 11:59)
Rookmelder afgegaan of geluk gehad?
Mascleta (3-10-2008 om 09:24)
Dat is wel even flink schrikken als je eigen bed/deken in de brand staat? Fijn dat er zich geen persoonlijk letsel heeft voorgedaan in ieder geval.
Frans (3-10-2008 om 09:14)
Het is niet de eerste keer dat een electr.deken brand veroorzaakt,vooral als het geen zwakstroomdeken is.Beter is het een tijdje vóór je naar bed gaat het bed lekker opwarmen en daarna uitschakelen.
Cookie-instellingen beheren