Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Uniformberoepen op Markt Middelburg

Toegevoegd: 14-10-2008, 23.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op zaterdag 1 november kunt u tijdens de Promotiedag Uniformberoepen op de Markt in Middelburg kennis maken met onder meer de politie, de marine en de marechaussee.


De dag is met name bedoeld voor jongeren die wellicht interesse hebben in een baan bij één van deze organisaties. In een gloednieuwe politiewervingstruck, voorzien van computerzuilen met satellietverbindingen, LCD-schermen en zelfs een invalidenlift, geven medewerkers van politie Zeeland hen persoonlijk advies over het politiewerk, de politieopleiding en de sollicitatieprocedure.

Er zijn ook studenten van politie Zeeland aanwezig die van alles kunnen vertellen over hun ervaringen met de duale politieopleiding.

De politie nodigt iedereen van harte uit om tussen 10.00 en 17.00 uur een kijkje te nemen bij de truck.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Uniform (15-10-2008 om 15:43)
Al die beroepen is best leuk maar de brandweer is toch ook een uniformberoep waarom staat die er dan niet bij?
Cookie-instellingen beheren