Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Honderdjarige bestolen in Vlissingen

Toegevoegd: 14-10-2008, 13.47 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In haar woning in Vlissingen is maandagmiddag een 100-jarige vrouw uit die plaats bestolen van haar portemonnee.


De dader kwam tussen 14.45 en 15.15 uur de woning binnen door zich voor toe doen als medewerker van een zorginstelling. Hij leidde de vrouw af door druk te praten en toen hij weer vertrokken was, bemerkte de vrouw dat haar portemonnee, met daarin enkele tientallen euro's, verdwenen was.

De man was circa 20 jaar oud, had een getinte huidskleur en kort krullend haar. Hij was tamelijk kort van stuk en ging er na de diefstal op de fiets vandoor.
 
 

Het gebeurt regelmatig dat mensen in onze provincie worden bestolen door mensen die zich door middel van een vlotte babbel de toegang tot een woning weten te verschaffen om er vervolgens vandoor te gaan met waardevolle spullen.

De politie heeft de volgende tips om deze zogeheten babbeltrucs tegen te gaan: Vraag een persoon aan de deur wat deze komt doen. Vraag naar diens legitimatie en bel eventueel ter controle het betreffende bedrijf. Laat de bezoeker niet binnen en sluit de voordeur terwijl u belt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Truida (19-10-2008 om 01:22)
Precies wat een held is dat Je hebt lef als je het eens doet bij je eigen soortgenoten Wat ik ook heel erg vindt is dat bij de reacties wordt geschreven dat er kettingen op de deur moeten Dit gaat bij mij te ver straffen moeten veranderen.
Yari (15-10-2008 om 22:06)
Dit is toch niet normaal. Mensen waar gaat dit heen? Hoe haal je het in je hoofd om zoiets te doen. Laf hoor.
Gerit (15-10-2008 om 17:26)
Ik hoop dat meneer Bos ook deze mevrouw schadeloos stelt en als ze hem pakken stuur hem dan maar ff naar mij.
Marinet (15-10-2008 om 15:48)
Stelen is ten alle tijd verboden, maar als je het toch doet en dan bij een honderd jarige wat ben je dan een grote lafaard onvoor stelbaar dat zoiets gebeurd in onze samenleving
Dennis de Mennis (15-10-2008 om 12:34)
Wat een stoere vent!! Een weerloze bejaarde beroven voor een paar rotcenten.
Ricky (15-10-2008 om 03:07)
Die dief wist vast niet de exacte leeftijd van zijn slachtoffer, anders had hij het vast niet gedaan, de meeste criminelen leggen de grens bij 99!! Onzin dus, de leeftijd van een slachtoffer maakt niet uit, de daad is hetgene wat teld!! Opsluiten die hap!!
Cookie-instellingen beheren