Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Goesenaar rijdt 63 jaar zonder rijbewijs

Toegevoegd: 22-10-2008, 15.06 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft dinsdagmorgen een 81-jarige Goesenaar betrapt op het autorijden zonder rijbewijs. Hij bleek dat echter al maar liefst 63 jaar lang te doen.


De man werd vanochtend tijdens een verkeerscontrole op de Westhavendijk aan de kant gezet. Toen één van de agenten om zijn rijbewijs vroeg, kon hij die niet tonen. Uit navraag bleek dat er voor de man nooit een rijbewijs was afgegeven.

De man verklaarde dat hij al vanaf zijn 18e jaar auto reed wat betekent dat hij nu al 63-jaar zonder rijbewijs rijdt. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt waarna hij door agenten naar huis werd gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De vliegende bezem (22-10-2008 om 17:12)
Prachtig deze man kan veel beter rijden dan verschillende andere weg piraten
William (22-10-2008 om 17:12)
@ veertje, Inderdaad is het goed dat de beste man van de weg is gehaald, maar waarschijnlijk kan deze man beter rijden dan menig ander persoon, anders was het al veel eerder uit gekomen dat de man geen rijbewijs had. Nogmaal keur ik het niet goed om zonder rijbewijs te gaan rijden!
K (22-10-2008 om 17:09)
Een jonge gast word gemiddeld ieder weekend wel een x tot stoppen gedwongen voor een algemene controle,oudere doen niks fout dus waarom zou je ze controleren?,hier dus waarom 60 jaar rijden zonder rijbewijs! dus politie laat ons jongeren eens wat meer met rust want dit is gewoon SCHANDALIG!!!!!!!
Monique en Suzan (22-10-2008 om 17:06)
Wij kunnen hier wel om lachen!!!!! Toch knap van hem!
Johanna (22-10-2008 om 17:03)
Ik ben het niet met Veertje eens, want het blijkt dat deze man een uitstekende chauffeur is, die waarschijnlijk nog nooit brokken heeft gemaakt! Door een verkeerscontrole zijn ze er pas achter gekomen dat deze man geen rijbewijs had, anders waren ze er wel eerder achter gekomen.
Clingenaar (22-10-2008 om 17:01)
Sjapoo! Geef deze man een lintje hij verdiend het want 63 jaar schadevrij rijden is dan toch heel bijzonder. Zeker als je zo af in de rondte kijkt wat voor horken dat er achter het stuur zitten tegenwoordig.
Cookie-instellingen beheren