Weerbericht:
Plaatselijk mist. Overdag zonnige perioden. Vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Valpartijen door modder op de weg bij Dreischor

Toegevoegd: 17-11-2008, 10.54 uur
Door: Roland de Jong
DREISCHOR - Bij een ongeluk op de A. Oudsweg bij Dreischor is zondagmiddag een 54-jarige fietser gewond geraakt.
 
De man, afkomstig uit de gemeente Veere, kwam rond 11.45 uur ten val doordat het wegdek glad was geworden door modder. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht/
 
Ook een 53-jarige motorrijder uit het Belgische Aken kwam door de modder ten val. Hij kwam uit de richting van de Weg door het Dijkwater. Hij viel ter hoogte van de Blindeweg.
 
De Belg raakte niet gewond.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C.rijnberg (17-11-2008 om 12:26)
De burgers zijn in zeeland wat de modder betreft vogelvrij verklaard vooral jeugt wat met zware tassen naar school fietst.
Mike (17-11-2008 om 12:25)
Als ze er gewoon rekening mee hebben gehouden de boer opsporen en een verbaal geven,soms is het gewoon te gek en in dit geval zo te lezen ook, beter hier een bekeuring om dingen te voorkomen dan een bekeuringkje geven voor kinderen die na 20:00 op een schoolplein zitten bijv
Ferry (17-11-2008 om 11:58)
Ehm ik dacht dat ik gelezen had dat boeren in de omgeving de boel moesten schoon maken ivm modder op de weg? en als ze dat niet zouden doen dat ze hiervoor verantwoordelijk voor werden gehouden. dus ..... welke boer is vergeten zijn rommel op te ruimen?
Cookie-instellingen beheren