Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (9) gewond bij ongeluk in Terneuzen

Toegevoegd: 18-11-2008, 22.33 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 9-jarige Terneuzense jongen is dinsdagmiddag op de Serlippenstraat in zijn woonplaats aangereden door een auto.

De jongen fietste rond 15.30 uur over de Serlippensstraat, gaande in de richting van de Axelsestraat. Ter hoogte van de kruising met de Vincent van Goghstraat werd hij door een auto, die vanuit de Serlippensstraat de Vincent van Goghlaan inreed, aangereden.


De jongen kwam ten val. Uit de auto stapten een man en een vrouw die hem vroegen hoe het ging. Toen de jongen antwoordde dat er niets aan de hand was, zijn de twee weggereden. Hierdoor is onbekend gebleven wie de jongen heeft aangereden.
 
Later klaagde de jongen toch over pijn in zijn knie en voet en bleek zijn fiets beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mimi (19-11-2008 om 18:44)
@K, Blijkbaar hebben deze mensen toch niet voldoende de moeite genomen om te kijken hoe het werkelijk met het kereltje en zijn fiets was afgelopen. Het doet er totaal niet toe wiens schuld het was, dat hoor je uit fatsoen te doen, dus neem als volwassene even de moeite om gegevens uit te wisselen.
K (19-11-2008 om 14:28)
@mimi de jongen is dus op eigen kracht thuis gekomen en zei zoals te lezen staat dat er niks aan de hand was,hij was verder ook niet gewond. en is het zeker dat de auto de jongen aanreed,het zou zomaar kunnen dat de jongen de auto raakte en de automobilist er niks aan kon doen maar jij oordeelt al!
Mimi (19-11-2008 om 12:14)
Die dachten waarschijnlijk 'Daar komen we goed mee weg'. Helaas mensen, een kind aanrijden... met of zonder schuld, schept verantwoordelijkheden. Ga je maar even melden bij de politie, zo niet, dan hoop ik dat er getuigen waren. Sterkte kereltje!
Cor.d (19-11-2008 om 10:46)
We zullen ons meer moeten gaan trainen om gelijk kentekens te noteren van auto's en bromfietsen bij verdachte gebeurtenisseen. Ook als je bijrijder bent in een auto. Al ben je er niet direct bij betrokken is dit helaas noodzakelijk.
Susanna (19-11-2008 om 10:15)
Als volwassene kun je natuurlijk begrijpen dat een jongen van 9 die net is aangereden behoorlijk beduust is en niet weet wat te doen. Het zou normaal zijn om even met de jongen naar huis te gaan en de ouders op de hoogte stellen van het gebeurde. Jammer dat er van dit soort mensen rond rijden.
Cookie-instellingen beheren