Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse ongelukken door gladheid

Toegevoegd: 23-11-2008, 16.17 uur
Diverse ongelukken door gladheid
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op diverse plaatsen in de provincie zijn zondag ongelukken gebeurd door de gladheid. Het ernstigste ongeluk deed zich voor in Zaamslag.


Met name rond 15.30 uur regende het bij de alarmcentrale meldingen van ongevallen. Volgens de politie waren er rond 18.00 uur ongeveer twintig ongevallen bekend.

In Zaamslag (foto) deed zich rond 15.45 uur het ernstigste ongeluk voor: daar kwam rond die tijd een man met zijn auto in een sloot terecht naast de rotonde bij het Total-tankstation aan de Terneuzensestraat. Het slachtoffer raakte bekneld met zijn benen en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Over de aard en de ernst van zijn letsel is nog niets bekend.

Op de A58 vonden vijf ongevallen plaats. De botsingen deden zich voor ter hoogte van Arnemuiden, Kapelle en Goes. In Zeeuws-Vlaanderen was sprake van zes eenzijdige ongelukken. Deze botsingen vonden plaats in Sluiskil, Oostburg, Hulst en Zuiddorpe.

In de parkeergarage aan de Westkolkstraat in Terneuzen kon een automobiliste de helling niet meer op vanwege de gladheid.
 
Mensen die niet persé de weg op moeten wordt aangeraden dit ook niet te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edwin (23-11-2008 om 18:48)
Gelukkig was het al lang van tevoren beken dat het ging sneeuwen, zo konden ze ruim op tijd strooien.
S G (23-11-2008 om 18:48)
Vandaag om 14.30 uur weggereden uit Tilburg. Ik snap niet dat ik onderweg maar 4 schuivers/strooiers ben tegengekomen. Zelfs om 16.15 uur nog geen schuiver op de snelweg gezien!!! Ik vind het onvoorstelbaar.
Cq (23-11-2008 om 18:45)
Het is zo als andere keren dat ze veels telaat de sneeuwschuivers in tezetten.Dus de communicatie hoe het een en ander geregeld is of hebben geen zin.Gewoon je werk doen!!
Patricia (23-11-2008 om 18:45)
Met zo''n weer kan je beter thuis blijfen .maar de strooidiensten mogen wel wat vlugger ingrijpen hier bij ons in dorp is nog steeds niet gestrooid,dat wordt wel eens tijd ..
Tom (23-11-2008 om 18:23)
Moest vanmiddag van westkapelle naar zierikzee, man man wat een gladheid en inderdaad geen sneeuwschuiver of strooiwagen gezien, alleen op de terugweg zag je ze maar toen was het eigenlijk al te laat.
Saartje (23-11-2008 om 18:20)
Nou, de sneeuwschuivers zijn zeker aan het werk, want mijn man is ook opgeroepen, dus iedereen doet wat hij kan!!!!!!
Cookie-instellingen beheren