Weerbericht:
Wolkenvelden en enkele opklaringen met eerst mist. Vanavond regen en sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaar verwaarloosde hond gevonden

Toegevoegd: 22-11-2008, 10.15 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Op de Oudekamersedijk in Heinkenszand is vrijdagmorgen een zwaar verwaarloosde hond gevonden.


Het dier, een zwarte bouvier, werd rond 10.30 uur gevonden door een voorbijganger. De staart van de hond was gecoupeerd. De hond was er heel slecht aan toe. De vinder heeft de hond meegenomen naar huis en de Dierenambulance ingeschakeld. 

Het team van de dierenambulance heeft een dierenarts ingeschakeld. Die heeft de hond in laten slapen omdat het dier te verzwakt was. De eigenaar van het dier is niet te achterhalen omdat de hond niet gechipt of getatoeërd was.Mogelijk hebben omwonenden van de Oudekamersedijk iets gezien of weet iemand wie de eigenaar van de hond is. Zij kunnen zich melden via het servicecentrum van de politie op 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronne (23-11-2008 om 21:32)
Schandelijk!!
Roos (23-11-2008 om 11:52)
Dieren zijn overgeleverd aan de wil van het slechtse beest, de mens. Konden ze maar eens een keer iets terug doen. Gelukkig zijn er ook nog veel goede exemplaren die wel goed voor hun dieren zorgen.die andere groep? oog om oog, tand om tand!
Zeeuwind (23-11-2008 om 10:50)
Laten we hopen dat ik de eigenaar niet tegenkom! Heb zelf een boef en als ik dit lees gaat mijn bloed koken! Er zijn zoveel diervriendelijke manieren om van je hond af te komen.
Kelly (23-11-2008 om 00:32)
Nicolien dan onderneem je aktie als je je hond kwijt bent. Nog steeds geen eigenaar bekend hoor. Dit dier is gewoon gedumpt en kwam tor overmaat van ramp ook nog in aanraking met een arts die gelijk met DE spuit klaar stond. Dag lieve hond niemand die jou een eerlijke kans heeft gegeven.
Nicolien (22-11-2008 om 14:22)
Hoi, ik wil de eigenaar en zijn gedrag niet recht praten hoor, maar zou het kunnen dat het dier vermist werd? Of was het ook zwaar toegetakeld? Ik haat zulke mensen die dit hun huisdier aandoen, ik heb zelf ook een hond en je wilt toch het allerbeste voor je beestje? Wij wel in ieder geval!!
Oc (22-11-2008 om 13:09)
Verschrikkelijk. Hoop dat de eigenaar gevonden wordt en inderdaad net zoals in amerika opsluiten. Een dier heeft ook gevoel, daar staan sommigen niet bij stil...
Cookie-instellingen beheren