Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Truck stort van viaduct: een dode

Toegevoegd: 03-12-2008, 08.46 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
RILLAND - In Rilland is vanochtend rond 05.55 uur een vrachtwagen van een viaduct gestort. De chauffeur is om het leven gekomen. Dat heeft de politie inmiddels bevestigd.

De vrachtauto vloog door nog onbekende oorzaak door de vangrail van de A58 om vervolgens een flink aantal meters lager neer te komen op de Westelijke Spuikanaalweg. De chauffeur, een 57-jarige man uit de gemeente Tholen, was vermoedelijk op slag dood.
 
De politie doet nog onderzoek naar het ongeluk. Rijkswaterstaat had de zwaar beschadigde vangrail aan het begin van de middag weer gerepareerd. Het bergen van de vrachtwagen heeft tot in de middag geduurd.


De politie is op zoek naar getuigen van het ongeluk. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (14-12-2008 om 16:26)
Onbegrijpelijk dat niemand dit heeft zien gebeuren. Pa ik zal je verschrikkelijk missen, wisten we maar hoe dit heeft kunnen gebeuren. Maar dat zal altijd een raadsel blijven... Gr Richard
Nick vrins (10-12-2008 om 20:52)
Richard,moeder,familie en kinderen.. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van deze fantastische man en chauffeur Veel liefs en sterkte HWT Transport
Gerda Levi (8-12-2008 om 19:47)
Wij hebben zojuist afscheid van onze lieve Jos genomen, hoe het ook zeit wat er ook gebeurd is hoe of wat maak geen verschil, jou einde was daar op dat moment gekomen. Onbegrijpelijk ongelovelijk jij zal altijd in ons hart blijven niet wat je was maar wie je bent ongelooflijke toffe vent!
Jojo (8-12-2008 om 10:45)
Dit hartstikke vreselijk voor de nabestaanden. Waarom moeten zulke nare dingen gebeuren???
C van rhenen (7-12-2008 om 08:39)
Hier zijn geen woorden voor! Ik wens alle betrokkenen alle sterkte toe om deze tragedie te verwerken.
Niels Blok (7-12-2008 om 08:24)
Wens iedereen heel veel sterkte toe, familie, (oud) collega's. Echt verschrikkelijk!
Cookie-instellingen beheren