Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Inbraak in Terneuzen na verlies huissleutel

Toegevoegd: 11-01-2009, 15.47 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is gisteravond ingebroken in een woning nadat één van de bewoners de huissleutel was verloren.


Aan de sleutel zat een label met het adres van de woning. Helaas werd de sleutel niet gevonden door iemand met goede bedoelingen. De sleutel werd immers niet teruggebracht bij de politie of de eigenaar, maar gebruikt om de woning mee te betreden.

Toen het huis tussen 21.00 uur en 21.30 uur even was verlaten heeft de dief zijn kans schoon gezien. Uit de woning werden een laptop, een computerspel en een televisie weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elisabeth (11-1-2009 om 18:52)
Is dit niet de omgekeerde wereld, als men na een inbraak door verloren sleutels op de gedupeerde gaat vitten. Volgens mij had de vinder geen enkel recht om die woning in te gaan, en spullen mee te nemen!!! we moeten de zaak wel even in het juiste perpectief zien.
Kelly (11-1-2009 om 18:28)
Beter een adres van fam. of vrienden er op schrijven en andersom dan past de sleutel in ieder geval niet op het adres dat er op staat. 06 nummer is ook een idee. Of adres van de Politie, ligt ie gelijk op zijn plaats.
Boris (11-1-2009 om 18:00)
Misschien was diegene die zijn / haar sleutels kwijt is wel dementerend cq gehandicapt, cq lijdt aan epilipsie of gewoon vergeetachtg weet jij veel.
Rinus (11-1-2009 om 16:10)
Je weet toch zeker wel waar je woont dus adres eraan dat is uitnodigen of er moet gegronde reden zijn maar dan nog. Je doet het nog niet op je vakantieadres.
Dirkie (11-1-2009 om 16:10)
Inderdaad, erg dom om adresgegevens erop te zetten, het is dan nog maar de vraag of de verzekering bij dergelijke domheid de schade wil vergoeden......
De Zeeuw (11-1-2009 om 15:59)
Het is niet erg slim om een label met adresgegevens aan je sleutel te hangen. Ik zie daar het nut ook niet van in.
Cookie-instellingen beheren