Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Zwaar beschonken jongen op de vlucht voor politie

Toegevoegd: 10-01-2009, 16.36 uur
Door: Roland de Jong
BURGH HAAMSTEDE - De politie heeft vannacht in Burgh Haamstede het rijbewijs van een 16-jarige jongen ingenomen omdat hij maar liefst vijf keer te veel had gedronken.


De jongen reed op een snorfiets toen agenten hem rond 01.25 zagen rijden op de Ring. De 16-jarige, afkomstig uit Burgh Haamstede, reed door een geslotenverklaring en zodoende wilden de agenten hem laten stoppen.

De jongeman had hier blijkbaar geen zin in en reed daarom verder. Op een gegeven moment sloeg hij linksaf de Dapperweg in. Hij had echter geen rekening gehouden met de vrieskou en hij gleed onderuit.

 
Agenten namen op straat een blaastest af. Hieruit bleek dat hij veel teveel had gedronken. De snorfietser werd daarom meegegaan naar het politiebureau. Niet alleen een tweede test toonde aan dat de jongen veel te diep in het glaasje had gekeken: hij deponeerde zijn maaginhoud in het arrestantentoilet...

De jongen bleek vijf keer te veel gedronken te hebben. Zijn moeder is hem op komen halen. Hij kreeg twee bekeuringen mee: één voor het rijden zonder licht en één voor het negeren van de geslotenverklaring. Ook is hij zijn rijbewijs kwijt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinet (12-1-2009 om 16:37)
Hoe is het mogelijk van zo,n knul op die leeftijd zoiets te overkomen,mijn ouders zijn in het verleden aangereden door een dronken man op hoge leeftijd door een auto met grote gevolgen, dan heb je geen begrip voor zoiets.
MotoRob (11-1-2009 om 12:40)
Als ik weet dat ik nog moet rijden drink ik geen druppel alcohol, niet vanwege de wet maar omdat ik mijn gezond verstand gebruik, zouden meer mensen moeten doen, scheelt een hoop ellende.
Ano (11-1-2009 om 12:20)
@sophie en rien: als jullie of je kinderen (als je die hebt) door zo'n zatlap aangereden worden wil ik jullie reacties nog wel eens teruglezen! Dit jochie heeft nog maar een bromcertificaat. Ga na wat er gebeurt als hij 18 is en auto gaat rijden!
RJZLD (11-1-2009 om 12:18)
Zeer Terecht ! Als je wilt drinken moet je niet rijden daar is iedereen het toch mee eens? ook niet met brommer of snorfiets en zeker niet 5 x teveel, je zal maar aangereden worden met een snelheid van minmaal 35 km per uur en dan ook nog door iemand onder invloed ! hoezo "mag er dan niets meer"?
Cor (11-1-2009 om 12:16)
Goed dat dit soort jongens van de weg worden gehaald. Je zal door zo iemand aangereden worden, verzekering dekt niks dader heeft niks dus draai je zelf voor de schade op. Gun iedereen zijn bier maar rijd niet meer dan.
Ashley24 (11-1-2009 om 12:13)
En terecht drank en verkeer gaat niet samen. Sofie je zegt wel mag niet maar ik ben zelf ook een goeie vriend verloren die door een zat lap is aangereden. Gelukkigis het zo afgelopen met de 16 jarige. Mensen wanneer leren ze nu eens dat drank en verkeer niet samen gaan? Pak een taxi of drink niet!
Cookie-instellingen beheren