Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 67 km

Man buiten kennis na ongeluk Heinkenszand

Toegevoegd: 07-02-2009, 10.22 uur
Man buiten kennis na ongeluk Heinkenszand
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Bij een eenzijdig ongeluk op de Heinkenszandseweg bij Heinkenszand is vrijdagavond een man gewond geraakt.


Het slachtoffer, een 42-jarige man uit Goes, reed rond 18.40 uur over de bovengenoemde weg toen hij een lijnbus wilde passeren. Hij merkte te laat op dat een andere automobilist hem tegemoet kwam en moest daardoor uitwijken.

De auto kwam in de berm van de weg terecht en reed vervolgens tegen een boom. In eerste instantie werd naast de brandweer ook een traumahelikopter ingeschakeld, maar de komst van het traumateam bleek later niet nodig.

De bestuurder is enige tijd buiten kennis geweest. De man is door ambulancemedewerkers onderzocht en zij constateerden dat de man vermoedelijk een hersenschudding had opgelopen. De man is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Zijn auto is weggesleept door een takelbedrijf. De weg is enige tijd afgesloten geweest.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adriaan jan (16-10-2010 om 12:53)
Reactie op de heer wevers. Je weet niet wat je zegt man. door de afstand van mij tot de boom en de draaiende beweging was mijn remweg een goeie 4 mtr dit redde mijn leven en is er geen fysieke schade. succes in je fiat. Ik zelf was liever geen van beide maar ben veilig thuis gekomen met nu de voetjes op de bank. dank aan ieder voor de fijne reactie's en zeker G jij veel sterkte op de Tax en dat je een fijn mens bent.
Adriaan jan (16-10-2010 om 12:45)
Als bestuurder is het een confrontatie dit artikel. ik dank ieder die en wat mij geholpen heeft dit te overleven. Ik reed naast de bus en het gasbijgeven viel weg voor de 5 x en ik was hiervoor reeds 4 x in de garage geweest voor dezelfde storing. je weet even niet wat te doen want je heb geen controle meer over je snelheid Ik zag een tegenligger komen en wist ik zit fout maar ik ga niemand meenemen dat nooit. uitremmen was geen optie meer dus ik kon alleen opzij dat deed ik.
G (9-2-2009 om 16:39)
@ Wevers.. Denk dat ik maar gewoon aanneem wat de politie heeft gezegd aan de hand van het technisch onderzoek. Het maakt ook echt geen verschil hoeveel die auto kost. De bestuurder heeft het overleefd, dat is voor ons belangrijker.
Nico (8-2-2009 om 10:32)
We reden rond 19.00 richting Heinkenszand en moetsen dus even een andere weggetje nemen. Mijn zoontje was danig onder de indruk van wat hij zag (zwaailichten, een auto flink in de kreukels etc.) We hopen dat meneer snel weer opknapt en er verder niets aan over houd. Sterkte....
Wevers (7-2-2009 om 18:40)
Grote auto heeft niets te maken met veiligheid bij deze boom ik zou liever tegen de boom rijden met een fiat 500 de nieuwste dan met een nieuwe grote bmw groter hoeft niet veiliger te zijn !!!!
G (7-2-2009 om 17:22)
Even voor de duidelijkheid nog.. Om onzinnige reacties (Voor te zijn. Het slachtoffer reed NIET te hard. Dit is vastgesteld aan de hand van het technisch onderzoek.
Cookie-instellingen beheren