Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Schade na aanrijding op A58 Oost Souburg

Toegevoegd: 10-02-2009, 23.46 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Op de A58 bij Oost-Souburg heeft dinsdag aan het einde van de middag een aanrijding plaatsgevonden. Er was alleen sprake van materiële schade.


Een 31-jarige Vlissingse automobilist kwam vanaf Oost-Souburg de A58 oprijden in de richting van Vlissingen. Op de snelweg reed op dat moment een vrachtwagen welke werd bestuurd door een 38-jarige Arnemuidenaar.

Vanwege de spits was er langzaamrijdend verkeer en de automobilist dacht dat de trucker hem voor liet gaan en voegde zodoende in. Op datzelfde moment trok de vrachtwagenbestuurder echter op. Een aanrijding was het gevolg. De beide voertuigen liepen bij de aanrijding schade op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (11-2-2009 om 15:41)
Het is wel vaker ellende daarzo. Mensen die vanuit de uitvoegstrook in 1 keer zonder tekijken naar het vak voor linksafslaand verkeer scheuren. En als invoegend verkeer moet je gewoon voorrang geven. Helaas is de mentaliteit tegenwoordig "eerst ik, en dan pas de rest."
*** (11-2-2009 om 14:04)
Goh geen commentaar op dit bericht??!! Komt vast omdat de mensen nu inzien dat ongelukken ook door volwassen mensen kunnen komen en niet alleen maar door de jeugd van tegenwoordig en de ouderen!!
Cookie-instellingen beheren