Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Smart tussen wal en schip in Middelburg

Toegevoegd: 08-03-2009, 23.57 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is zondagavond laat een Smart letterlijk tussen wal en schip geraakt. Niemand raakte gewond.


De eigenaren van de bedrijfdauto keken rond 22.30 uur raar op toen ze de auto naast de Kinderdijk op een steiger tegen twee boten zagen liggen. Ze hadden de auto in zijn achteruit gezet, maar mogelijk is deze richting het water geduwd of toch vanzelf het water ingereden.

Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de auto weer op de kant te takelen. De auto liep schade op. Ook was er lichte schade aan de steiger. Voor zover bekend liepen de boten geen schade op.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (10-3-2009 om 18:12)
Zonde voor die boot staat wel reclame op die auto :P
Zoop (10-3-2009 om 16:03)
Mooie reclame? Voor een bedrijf met werknemers die zo dom zijn dat ze een handrem niet eens gebruiken? Neen dank u, dan komen mijn plannen vast ook tussen wal en schip.......
Matthijs (9-3-2009 om 20:05)
Zo hard waaide het gisteren toch niet?
Coby (9-3-2009 om 19:04)
Het is toch bekend, aan de waterkant altijd op de handrem zetten. Het is niet de eerste keer dat een auto in het water terecht komt door alleen op de versnelling te zetten. gelukkig deze smart past op de steiger.
Zoop (9-3-2009 om 17:53)
Was het niet smart geweest om hem op de handrem te zetten ?
K (9-3-2009 om 16:58)
Je kunt ze parkeren in de kleinste gaatjes maar of dat gat nu wel zo slim was blijft de vraag haha, wel zonde voor de eigenaar nu maar hopen dat zijn smart all-risk verzekerd is.
Cookie-instellingen beheren