Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouwen slachtoffer pinpasdiefstal Zierikzee

Toegevoegd: 09-03-2009, 22.31 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De afgelopen weken zijn twee oudere vrouwen in Zierikzee het slachtoffer geworden van een pinpasdiefstal. Volgens de politie zijn vele honderden euro's buitgemaakt.


Tussen 21 februari en heden zijn twee oudere vrouwen (73 en 90 jaar oud) in Zierikzee slachtoffer geworden van pinpasdiefstal, waarbij vele honderden euro's zijn buitgemaakt. De politie wil waarschuwen voor dit soort diefstallen.

Bij de vrouwen werd de pincode afgekeken tijdens het pinnen bij een supermarkt in Zierikzee. Buiten werden de vrouwen aangesproken door een groepje mannen of vrouwen (al dan niet met jongeren/kinderen). Zij leidden de slachtoffers af door bijvoorbeeld de weg te vragen.

Hierbij werd de pinpas van het slachtoffer uit de tas weggenomen.  Een paar minuten hierna werden met de gestolen pinpas vele honderden euro's opgenomen. De politie waarschuwt altijd de pincode goed af te schermen bij het betalen met de pinpas of bij het pinnen bij een pinautomaat.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hannah (10-3-2009 om 10:26)
Het is de laatste tijd bar en boos hoeveel ouderen slachtoffer zijn van diefstal en geweld. Notabene een vrouw van 90 jaar! Zulke lui moesten zich diep schamen. Ik vrees dat het er door de crisis met al de bezuinigingen niet beter op zal worden.
Yako (10-3-2009 om 07:36)
Best wel ziek om 2 oude dametjes te beroven van hun geld. Je moet gewoon van andermans eigendommen afblijven!
Frans 1 (9-3-2009 om 22:55)
Wedden dat het weer een stel Oost-europeanen zijn? Meer persoonscontrole op straat op dat soort types is toch wel aanbevolen.
Cookie-instellingen beheren